Lelch
Hectopat
Türkiye ile şartlar anlaşma sağlayamadı.Neden yasak?
Türkiye ile şartlar anlaşma sağlayamadı.Neden yasak?
hayır tüm dünyada kullanırsın paparayı trde paypal yasak nerelerde kullanıldıgı zaten sitede yazıyordurArkadaşlar Papara ile Discord Nitro alabilir miyim? Yani PayPal'ın kullanıldığı yerlerde Papara kullanamam, değil mi?
Arkadaşlar Papara ile Discord Nitro alabilir miyim? Yani PayPal'ın kullanıldığı yerlerde Papara kullanamam, değil mi?
PayPal alamazsın, kullanamazsınBaşlıktan da gördüğünüz şekilde, Papara ya da PayPal almak istiyorum. İlk başta Papara alacaktım. Sonra PayPal'ın Discord vb. yerlerde kullanıldığını görünce, fikrimi değiştirdim.
Sizden ricam, bu 2 kartında +'larını -'lerini yazmanız. ya da tavsiyeniz varsa söylüyebilirsiniz, memnun olurum.
(PayPal Türkiye'de kullanılmıyor diyenler var. Bu doğru mu? Türkiye kayıtlı olan PayPal ile yurtdışında/yurtiçinde bir sıkıntı yaşar mıyım?)
(Papara ile de PayPal gibi Discord Nitro vs. alabilir miyim?)
(Ve bu 2 kartında komisyonu, ücreti, aylık tutarı vb. şeyleride söylemenizi rica ederim.)
(İninal en ufak şeyde bile 2 TL çektiği için onu almayacağım. Boşuna ininal demeyin, lütfen.)
PayPal Türkiye hesaplarına kullanılmıyor galiba. Sizde paparamı PayPal mı alayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.