PayPal Nakit Kart Alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba direk konuya gireyim ben 13 yaşındayım 23.06.2002 tarihinde doğdum ve para biriktiriyorum. Yüklü bir miktar biriktirdim ve bu parayı paypal nakit karta koyayım dursun diyorum paypal'a falan kartı eklemeyeceğim sadece param içinde dursun diyorum. D&R'dan alsam kartı aktifleştirirken yaşımdan dolayı sorun çıkar mı ? Yani 13 yaşındayım kartı aktifleştirebilir miyim?

Ben de 13 yaşındayım. İninal kart alacaktım ancak 15 yaş ve üzeri olmam gerektiği söylendi. Bunun üzerine kendi sitesinde 12 yaş ve üzerinin yeterli olduğunu söyledim ama kadın umursamadı. Annemle mecbur gitmek zorunda kaldım. Yani İninal Kart'da 12 yaş ve üzeri yazılmasına rağmen kabul edilmedi ki Paypal Kart'da bu sınırlama 15 yaş ve üzeri. Kısacası bir büyüğünle gitmen gerek.

Pardon haklısınız. Gürültü yüzünden tam anlayamayıp konuyu saptırmışım. Kendim kartı aktifleştirmeye çalıştım ama bilgileriniz uyuşmuyor gibi bir uyarı verdi. Fakat annemin bilgilerini girdiğimde oldu. Herhalde küçük olduğum için sorun oldu. En iyisi bir büyüğünüzün adına aktifleştirmek.

Yok ne kızması [emoji23] Aslında cevap vermemeliydim. Sonuçta Paypal Kart kullanmıyorum ve haliyle bilgim yok. Kimse cevap vermemişken ve fazla da beklemeyin diye kendi bilgimle yola çıkarak cevap vermek istedim. Küçük bir yardımım dokunduysa ne mutlu bana [emoji1]

Aktifleştiremensin en az 15 yaşında olmalısın ininal kart alabilirsin fakat içine en fazla 300 TL yükleniyor ayda ininal kart al yaşına en uygunu o fakat ininal'ı ING Banktan al Migros Ve Carrefoursalarda paranın 1-2 TL'sini alıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı