PayPal üzerinden para çekmek

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhabalar, iyi sosyaller!

Bir yerde bir miktar param bulunuyor ancak bunu bir tek PayPal'a aktarabiliyorum. PayPal'dan VakıfBank'a veya başka bir bankama parayı yatırabilir miyim? Eğer yapamıyorsam yapabilmemi sağlayan bir sistem var mı? Örneğin kendi PayPal'ıma değilde birinin PayPal'ına ödemeyi yaptırırım belli bir komisyon keserek %80'ini bana geri gönderir?

Merhabalar, iyi sosyaller!

Bir yerde bir miktar param bulunuyor ancak bunu bir tek PayPal'a aktarabiliyorum. PayPal'dan VakıfBank'a veya başka bir bankama parayı yatırabilir miyim? Eğer yapamıyorsam yapabilmemi sağlayan bir sistem var mı? Örneğin kendi PayPal'ıma değil de birinin PayPal'ına ödemeyi yaptırırım belli bir komisyon keserek %80'ini bana geri gönderir?

Yok sanırım, PayPal Türkiye'de desteklenmiyor.

Yok sanırım, PayPal Türkiye'de desteklenmiyor.
Dediğim gibi bir olay mümkün mü peki? Bir site vesaire var mıdır öyle. Örneğin kargolama için amerikanpaketim.com var. Aynı mantıkla çalışan PayPal olarak bir sitenin PayPal'ına yollasam onlarda PayPal dışında bir yolla bana belli bir komisyon keserek geri yollasa parayı?

Dediğim gibi bir olay mümkün mü peki? Bir site vesaire var mıdır öyle. Örneğin kargolama için amerikanpaketim.com var. Aynı mantıkla çalışan PayPal olarak bir sitenin PayPal'ına yollasam onlarda PayPal dışında bir yolla bana belli bir komisyon keserek geri yollasa parayı?

Sanırım şu var:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı