Bir yerde bir miktar param bulunuyor ancak bunu bir tek PayPal'a aktarabiliyorum. PayPal'dan VakıfBank'a veya başka bir bankama parayı yatırabilir miyim? Eğer yapamıyorsam yapabilmemi sağlayan bir sistem var mı? Örneğin kendi PayPal'ıma değilde birinin PayPal'ına ödemeyi yaptırırım belli bir komisyon keserek %80'ini bana geri gönderir?
Bir yerde bir miktar param bulunuyor ancak bunu bir tek PayPal'a aktarabiliyorum. PayPal'dan VakıfBank'a veya başka bir bankama parayı yatırabilir miyim? Eğer yapamıyorsam yapabilmemi sağlayan bir sistem var mı? Örneğin kendi PayPal'ıma değil de birinin PayPal'ına ödemeyi yaptırırım belli bir komisyon keserek %80'ini bana geri gönderir?
Dediğim gibi bir olay mümkün mü peki? Bir site vesaire var mıdır öyle. Örneğin kargolama için amerikanpaketim.com var. Aynı mantıkla çalışan PayPal olarak bir sitenin PayPal'ına yollasam onlarda PayPal dışında bir yolla bana belli bir komisyon keserek geri yollasa parayı?
Dediğim gibi bir olay mümkün mü peki? Bir site vesaire var mıdır öyle. Örneğin kargolama için amerikanpaketim.com var. Aynı mantıkla çalışan PayPal olarak bir sitenin PayPal'ına yollasam onlarda PayPal dışında bir yolla bana belli bir komisyon keserek geri yollasa parayı?
PayTR İhtiyacınız olan tüm ödeme kanalları tek bir adreste. Tüm kartlarından uygun komisyon oranlarıyla ödeme alın, işletmenizi büyütün. Hemen başlayın!