PayPal veya Cash App olmadan para gönderme

RuSTyRDIM

Kilopat
Daha fazla  
Selam abilerim ablalarım ve kardeşlerim.
Amerika'da yaşayan arkadaşım bana para göndermek istedi "PayPal ve cashapp" uygulamaları ülkede kullanılmadığı için başka bir yol aramam gerekti ama "western union" gibi klasik para transfer sistemlerini kullanmak istemiyoruz onun yerine daha mobil ve az kesintili bir uygulama var mıdır? Ve Amazon us üzerinden alınan bir hediye kartı Türkiye'deki Amazon'da kullanabilir miyim? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim, iyi Sosyaller.

Arkadaşım Wise önermişti, ben hiç kullanmadım ama bir bakarsın. Bir de Remitly var banka transferi için, çok kesinti yapmıyor ben onu kullanıyorum genelde.

Wise bana gore iyidir. Ben sık sık kullanıyorum. Sorun yasamadim hiç. Umarim sizde de sorun olmaz.
Wise sistemi tam olarak nasil işliyor peki Wiseye kayıt olup banka hesabımı mı bağlamam gerek ve herhangi kimlik doğrulama veya TCN isteniyor mu?
17 yaşında olduğum için biraz sıkıntı çıkar sanırım eğer bu türk doğrulamalar istenmiyorsa arkadaşım adına kurmayı deneyeceğim.
Arkadaşım Wise önermişti, ben hiç kullanmadım ama bir bakarsın. Bir de Remitly var banka transferi için, çok kesinti yapmıyor ben onu kullanıyorum genelde.
Remitly için de aynı sorularım geçerli cevaplar iseniz sevinirim

Remitly için de aynı sorularım geçerli cevaplar iseniz sevinirim
Wise için cevaplayamam hocam kullanmadım çünkü sadece arkadaşım önerdi, adını biliyorum. Remitly için direkt banka hesabınızın olması lazım, 18'den küçükseniz olduğunu sanmıyorum zaten. Aile üyelerinizden birinin IBAN'ını vermeniz yeterlidir başka bilgi gerekmiyor.

Wise için cevaplayamam hocam kullanmadım çünkü sadece arkadaşım önerdi, adını biliyorum. Remitly için direkt banka hesabınızın olması lazım, 18'den küçükseniz olduğunu sanmıyorum zaten. Aile üyelerinizden birinin IBAN'ını vermeniz yeterlidir başka bilgi gerekmiyor.
Anladım hocam. peki gönderici nakit teslim almayı seçer ise yine 18 yaş üstü birinin adına mı göndermesi gerekiyor?

Anladım hocam. peki gönderici nakit teslim almayı seçer ise yine 18 yaş üstü birinin adına mı göndermesi gerekiyor?
Hocam söz konusu banka hesabı olduğundan iki taraflı da yapılacak işlemler 18 yaşından büyük kişilerin gözetimi altında yapılmalı. Remitly her bankada yoktur bu arada ben Vakıfbank için kullanıyordum onu da söyleyeyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı