Steam Pazar açılmıyor

garevaci

Decapat
Daha fazla  
Steam pazar açılmıyor. Herhangi bir işlem yapamıyorum, telefondan Steam mobil istemcisine girdiğimde sorunsuz açılıyor fakat bilgisayardan girdiğimde.
(Yakın zamanda birden fazla talepte bulundunuz. Lütfen bekleyin ve talebinizi daha sonra tekrar yineleyin.) Uyarısı alıyorum, istemciyi yönetici olarak çalıştırdım, veya indirme önbelleğini temizledim ancak hala aynı sorun devam ediyor.

Aynı sorun 1 haftadır mevcut. Satış yapacağım kasalar skinler var fakat bir türlü giremiyorum. Mobilde de aynı sorunu yaşıyorum. Desteğe yazdım henüz bir cevap gelmedi

Steam pazar açılmıyor. Herhangi bir işlem yapamıyorum, telefondan Steam mobil istemcisine girdiğimde sorunsuz açılıyor fakat bilgisayardan girdiğimde.
(Yakın zamanda birden fazla talepte bulundunuz. Lütfen bekleyin ve talebinizi daha sonra tekrar yineleyin.) Uyarısı alıyorum, istemciyi yönetici olarak çalıştırdım, veya indirme önbelleğini temizledim ancak hala aynı sorun devam ediyor.

Genel bir sorun hocam. Birçok kişide açılmıyor. Ben de 1 haftadır falan açamıyorum.

Steamde bu bazen yaşanıyor, pazarı çok sık kullandıysanız alım satım yaptıysanız bu hata çıkabiliyor. Bir süre bekleyin kendiliğinden düzelecektir, sorun sizinle alakalı değil yani. Ek olarak sayfayı sürekli yenile yapabilirsiniz bazen işe yarayabiliyor.
Hiçbir zaman düzelmedi kullanamıyorum pazarı, Webden girmeye calıştığımdada aynı sorunu yasıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı