Steam Pazar bekletmesi

Makaleler
5
Arkadaşlar merhaba, ben ilk başta 1 ay böyle bir bekletmeye maruz kaldım.

1686408450472.png

Bu bittikten sonra da şimdi de 15 gün böyle bir bekletme diyor.

Ekran görüntüsü 2023-06-10 174812.png

Ya ben ilk bekletme tek var sanıyordum gittim GFN falan satın aldım, kasalarımı satıp oyun alacaktım o parayla. Şimdi ben ne yapacağim arkadaşlar? Böyle bir yazı var bir de kaldırabilirsiniz diye bu nasıl oluyor?

Öge bekletmeleri gerekliliğini kaldırın.
Mobil kimlik doğrulayıcı kullanmak, kendi öğelerinizi sadece sizin çabuk ve güvenli bir şekilde takas edebilmenizi sağlar ve böylece takas bekletmesine artık gerek kalmaz. iOS ve Android cihazlar için olan Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcıyı edinerek hesabınızın güvenliğini artırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabınıza Steam Guard doğrulaması eklemediğiniz için yüksek fiyatlı şeyleri satarken bekletmeye alıyor.

Hesabınıza Steam Guard doğrulaması eklerseniz;
-yüksek fiyatlı şeyleri uygulamadan onaylayıp bekletme olmadan satışa koyabilirsiniz.
-Hesabınıza 2 adımlı doğrulama eklemiş olursunuz ve hesabınız daha güvenli olur.

Steam uygulamasında sadece doğrulama yok.

-Steam mağazasına telefondan bakabilme
-Arkadaşlarının aktifliğini kontrol edebilirsiniz hatta telefondan sohbet bile edebilirsiniz fakat onun için Steam Chat uygulamasını indirmelisiniz.
-Topluluk pazarında telefondan bir şeyler satabilirsiniz.
-İstek listenize eklediğiniz oyun çıktığında veya indirime girdiğinde size bildirim yollayabilir.
-Arkadaşınız mesaj attığında bildirim yollayabilir.
….

Steam telefon uygulaması: App Store - Google Play
Steam sohbet uygulaması: App Store - Google Play

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı