Çözüldü Steam Pazar CS ürünü için bekletiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Davy Jones 1453

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: 12th Gen Intel Core i7-12700H
Ekran Kartı: RTX 4060
RAM: 16GB RAM
Selamlar öncelikle Steam'de mobil doğrulayıcıyı 7 gündür kullanmıyorum 6 gün oldu Steam'de CS itemini satmak için pazara koydum ama 15 gün bekletiyor ama oyun kartlarını veya daha ucuz CS itemlerini anında pazara koyabiliyorum. Bunun nedeni nedir?

1738693776288.png

Çözüm
Kartlar ve ucuz çoğu itemi onaylama yapmadan koyuyorsunuz hocam sattığınız ajanı onlar aksine onaylama yaparak koyduğunuz için böyle bir bekleme süresi oluyor maalesef.
Kartlar ve ucuz çoğu itemi onaylama yapmadan koyuyorsunuz hocam sattığınız ajanı onlar aksine onaylama yaparak koyduğunuz için böyle bir bekleme süresi oluyor maalesef.

Çözüm
Selamlar öncelikle Steam'de mobil doğrulayıcıyı 7 gündür kullanmıyorum 6 gün oldu Steam'de CS itemini satmak için pazara koydum ama 15 gün bekletiyor ama oyun kartlarını veya daha ucuz CS itemlerini anında pazara koyabiliyorum. Bunun nedeni nedir?

Eki Görüntüle 2416224

1 dolar üstü her item için mobil doğrulama gerekir.

tamamdır teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı