Steam Pazar kapalıyken takas isteği alınır mı?

ARDA0663

Centipat
Katılım
25 Ocak 2023
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Counter-Strike-2 için skin alacağım siteden ve sonra hesabıma aktaracağım bunun için takas isteği atıyolarmış fakat ben Steam hesabıma hiç para atmadığı için 7 gün ila bir yıl kadar eski ve herhangi bir ters ibraz ve ödeme ihtilafı içermeyen geçerli bir Steam alımı yapmış olmanız gerekmektedir. Gibi bir yazı var takas isteği alabilir miyim veya kabul edebilir miyim?
 
Steam’de takas yapabilmek için bazı gereklilikler bulunmaktadır. Genellikle, Steam hesabınıza para yatırmamışsanız veya hesabınız yeni ise, takas yapabilmeniz için hesabınızın belirli bir süre boyunca aktif olması ve geçmişte herhangi bir ödeme sorunu yaşanmamış olması gerekmektedir. Bu, genellikle dolandırıcılığı önlemek ve kullanıcıları korumak için yapılan bir güvenlik önlemidir.

Counter-Strike 2 için skin takası yapmak istiyorsanız ve hesabınızda yeterli geçmiş yoksa, takas işlemlerini gerçekleştirebilmek için belirli bir süre beklemeniz gerekebilir. Bu süre, hesabınızın durumuna ve Steam’in güvenlik politikalarına bağlı olarak değişebilir. Ayrıca, takas işlemleri için Steam Guard’ın etkinleştirilmiş olması ve hesabınızın iyi durumda olması gerekmektedir.

Satın alımınızdan sonraki 7. günde takas işlemleri yapabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı