Steam Pazar kullanılamıyorken takas yapılabilir mi?

Daha fazla  
Steam'de "pazar şu neden(ler)den dolayı kullanılamaz: 7 gün ila bir yıl kadar eski ve herhangi bir ters ibraz ve ödeme ihtilafı içermeyen geçerli bir Steam alımı yapmış olmanız gerekmektedir." yazan yazı nedeniyle topluluk pazarından bir şey satın alamıyorum. Bu durumda takas yapabilir miyim yoksa oda mı yasaklanmıştır.

Yapabilirsin. Benim 2. hesabımda da aynısı var yapabiliyorum.
Steam'de "pazar şu neden(ler)den dolayı kullanılamaz: 7 gün ila bir yıl kadar eski ve herhangi bir ters ibraz ve ödeme ihtilafı içermeyen geçerli bir Steam alımı yapmış olmanız gerekmektedir." yazan yazı nedeniyle topluluk pazarından bir şey satın alamıyorum. Bu durumda takas yapabilir miyim yoksa oda mı yasaklanmıştır.

Oyun içinde bir şey alsam. Örnek CS2 mağazasından kapsül, kasa vb. aldığımda kaldırılır mı topluluk pazarı sorunu? Diğer türlü oyuna para yatırmak istemiyorum kalan bakiyeyle bitmesi için.
Herhangi bir satın alım yapmak zorundasın kalkmasını istiyorsan. Topluluk pazarı veya oyun içi satın alımlar buna dahil değil (DLC'ler hariç). Kısaca Steam mağazasından bir şey alman gerek oyun DLC vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı