Steam Pazar yerinde dolandırıldıktan sonra ne yapılmalı?

flory35

Kilopat
Daha fazla  
Steam Guard'ım var, pazar da satılığa koyarken bile onay istiyor telefondan, sıkıntı yok. Fakat nasıl oldu bilmiyorum, Hong Kong konumlu bir sistem ben onay vermeden giriş yapmış ve DOTA 2 Kayıp vadi miğferi satın almış. Hesabımda 260 TL vardı, adam 50 kuruşluk itemi 252 TL'ye satın almış, nasıl oluyor aklım almadı.

Steam Support, pazarda yapılan alışverişte paranızı kurtarmaz diyor. Ne yapmam lazım? Param gitti, unutayım mı?

Steam Guard'ım var, pazar da satılığa koyarken bile onay istiyor telefondan, sıkıntı yok. Fakat nasıl oldu bilmiyorum, Hong Kong konumlu bir sistem ben onay vermeden giriş yapmış ve DotA 2 Kayıp vadi miğferi satın almış. Hesabımda 260 TL vardı, adam 50 kuruşluk itemi 252 TL'ye satın almış, nasıl oluyor aklım almadı.

Steam Support, pazarda yapılan alışverişte paranızı kurtarmaz diyor. Ne yapmam lazım? Param gitti, unutayım mı?

Büyük ihtimalle karşıdaki kişi kendi hesabından o itemi 252 TL'ye satışa koymuş ve senin hesabından almış yani parayı kendi hesabına atmış. Steam Support paranızı kurtaramayız diyorsa unut bence.

Steam de en sevmediğim olay zaten bu, bir türlü getirmiyorlar da bu özelliği.

Pazarda bir şey satarken telefondan onay veriyoruz, satın alırken neden bizden onay istemiyor ?

Maalesef Steam pazar işlemlerinde sorumluluk kabul etmiyor, bu yüzden paranız büyük ihtimal gitti.

Sizin yerinizde olsam şansımı denemek amaçlı pazar geçmişinde ki paranın aktarıldığı profili şikayet ederek, Steam desteğe yaşadığınız durumu anlatarak, profili de onlar ile paylaşarak dolandırıcılık için şikayet ederdim.

Bir şey çıkar mı bilmem fakat en azından denerim, giden paranız geri gelmez fakat alan kişiye de fayda sağlamaz böylece.

Steam de en sevmediğim olay zaten bu, bir türlü getirmiyorlar da bu özelliği.

Pazarda bir şey satarken telefondan onay veriyoruz, satın alırken neden bizden onay istemiyor ?

Maalesef Steam pazar işlemlerinde sorumluluk kabul etmiyor, bu yüzden paranız büyük ihtimal gitti.

Sizin yerinizde olsam şansımı denemek amaçlı pazar geçmişinde ki paranın aktarıldığı profili şikayet ederek, Steam desteğe yaşadığınız durumu anlatarak, profili de onlar ile paylaşarak dolandırıcılık için şikayet ederdim.

Bir şey çıkar mı bilmem fakat en azından denerim, giden paranız geri gelmez fakat alan kişiye de fayda sağlamaz böylece.
Evet hocam size katılıyorum. Ben de çok düşündüm, düşünmüştüm bu konu hakkında. Satarken onay isteniyor fakat satın alırken neden onay istemiyor lanet olsun. Bu tarz dolandırma olaylarında Steam da suç ortağıdır bence.

Bir bardak soğuk su için hocam.
ahahah maalesef elimden gelen bu hocam bunu yapacağım :DD

Büyük ihtimalle karşıdaki kişi kendi hesabından o itemi 252 TL'ye satışa koymuş ve senin hesabından almış yani parayı kendi hesabına atmış. Steam Support paranızı kurtaramayız diyorsa unut bence.
büyük ihtimal böyle hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı