Pazarala güvenilir mi?

Grimes

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın bir zamanda iPhone 14 Pro almayı düşünüyorum ve bütçem 35-40 bin arası reklamlarda şu siteye denk geldim:
Apple iPhone 14 Pro 256 GB (Teşhir - 24 Ay Mağaza Garantili) - Pazarala
Güvenilir mi pek emin olamadım çünkü çoğu siteye göre çok daha ucuz. Siteyi Web'te güvenilir mi diye arattığımda sitenin kendi sayfası dışında başka bir yer çıkmıyor. Bu nedenle güvenilir olup olmadığı konusunda kararsızım.

Merhaba, yakın bir zamanda iPhone 14 Pro almayı düşünüyorum ve bütçem 35-40 bin arası reklamlarda şu siteye denk geldim:
Güvenilir mi pek emin olamadım çünkü çoğu siteye göre çok daha ucuz. Siteyi Web'te güvenilir mi diye arattığımda sitenin kendi sayfası dışında başka bir yer çıkmıyor. Bu nedenle güvenilir olup olmadığı konusunda kararsızım.

Pazarama'nın daha çakma halini görmedim. Almayın derim. İndirim de indirimmiş zaten 😄

Teşhir ürünleriymiş. Ne kadar inanılır tartışılır büyük ihtimalle 2. el satıyorlar teşhir ürünü diye pazarlıyorlar.

Bu siteden alışveriş yapan var mı? Geliyor mu hakkaten telefon?

Bu siteden alışveriş yapan var mı? Geliyor mu hakkaten telefon? Şikayetvar’da 5 şikayet açılmış ama hepsi de kapanmış. Şikayetvar’a fake şikayet yapıp kaldırtma yapabilmiş olabilirler mi yoksa yeni açılan bir site olduğu için harbiden lansman mı yapıyorlar acaba?? Kafamda deli sorular..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı