Pazarama DNZ Game satıcısından Steam random keyler alınır mı?

chaturanga

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir miktar birikmiş Maxi Puanım var. Bunu online alışverişte değerlendirmek istiyorum. Pazarama üzerinde DNZ Game isimli bir firmanın Random Steam Key ilanları var. Buradan random key almak mantıklı mı? İyi oyun çıkma ihtimali var mı?

Mesela 300 TL lik random key 65 TL'ye satılıyor. Bunu alırsam, bana şu anda Steam'de fiyatı 300 TL olan herhangi bir oyun çıkacağı anlamına mı geliyor?

Bir miktar birikmiş Maxi Puanım var. Bunu online alışverişte değerlendirmek istiyorum. Pazarama üzerinde DNZ Game isimli bir firmanın Random Steam Key ilanları var. Buradan random key almak mantıklı mı? İyi oyun çıkma ihtimali var mı?

Mesela 300 TL lik random key 65 TL'ye satılıyor. Bunu alırsam, bana şu anda Steam'de fiyatı 300 TL olan herhangi bir oyun çıkacağı anlamına mı geliyor?
Parayı en kolay nasıl yok edersiniz?

Milletimizin dolandırılma sevdasına hayranım. Bu tür sistemlerde ya 300 tl'ye kadar deyip berbat oyunlar verirler ya da her indirimde %90-%95 indirime girmiş, fiyatı şişirilmiş oyunları bulup onlardan verirler. Kar etmenize, istediğiniz bir şeyin çıkmasına imkan yok.

15 TL'ye 850 TL garantili Steam key aldım. Oyun 850 TL çıktı ama oyunun hiçbir değeri yok. Tamamen sistem açığını kullanan dolandırıcılar bunlar.
1692096099342.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı