Steam Pazar'daki item kaldırılıp tekrar Pazar'a koyulursa bekletme verilir mi?

elma_25

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'dan düşürdüğüm bir kasayı 15 gün önce pazara koymuştum o zaman fiyatı 45TL civarıydı bende 42TL'ye koymuştum 15 gün geçti ve kasanın fiyatı 30TL'ye düştü ben bu kasayı kaldırıp ve fiyatını değiştirip geri pazara koyarsam satılması için tekrardan 15 gün mü beklemek zorunda kalırım? Yoksa pazardan kaldırmadanda fiyat değiştirilebiliyor mu?

CS:GO'dan düşürdüğüm bir kasayı 15 gün önce pazara koymuştum o zaman fiyatı 45TL civarıydı bende 42TL'ye koymuştum 15 gün geçti ve kasanın fiyatı 30TL'ye düştü ben bu kasayı kaldırıp ve fiyatını değiştirip geri pazara koyarsam satılması için tekrardan 15 gün mü beklemek zorunda kalırım? Yoksa pazardan kaldırmadanda fiyat değiştirilebiliyor mu?
Telefondan steam uygulaması mutlaka olmalı sonrasında tekrar koyduğunda telefon steam uygulama içinden onay vermen gerek bekletme vermemişti bana öyle yapınca dene istersen.

Steam Guard'ı mobil üzerinden kullanmadığınız sürece listelediğiniz her item 15 gün bekletilir. Bekleme süresine takılmak istemiyorsanız telefonunuzdan Steam Guard'ı etkinleştirip en az 7 gün boyunca beklemeniz gerekiyor.

Bir kere bekletecek olsaydı zaten diğerinin zorunlu olmasının bir anlamı kalmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı