Çözüldü Pazarimo.com güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Bu site güvenilir mi? Fiyatı bayağı düşük ve kullanıcı değerlendirmeleri iyi duruyor fakat gerçek mi değil mi emin olamadım.
Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Site linki:

Screenshot_20251102_144322.jpg

Çözüm
Bu fiyata A36'nın imkanı yok. 256GB modeli bir de. Sorun bendemi bilmiyorum ama site açılmıyor ayrıca.
Aman hocam değil tabi ki. Lütfen yemeyin artık şunları, çok revaçta bu ara bu siteler. Sesimi duyurabildiğim her yerden insanlara anlatmaya çalışıyorum. Daha yeni hangiurun.com diye bir siteyi instagrama şikayet ettim, çözüm olmadı. Adamlar yüzbinlerce lira tokatlayıp kaçtı. Sahte bu siteler.

Bu fiyata A36'nın imkanı yok. 256GB modeli bir de. Sorun bendemi bilmiyorum ama site açılmıyor ayrıca.
Harbiden bendede açılmıyor şimdi.
Konuyu açarken açılıyordu oysa ki.
Dolandırıcı siteymiş demek ki.

Aman hocam değil tabi ki. Lütfen yemeyin artık şunları, çok revaçta bu ara bu siteler. Sesimi duyurabildiğim her yerden insanlara anlatmaya çalışıyorum. Daha yeni hangiurun.com diye bir siteyi instagrama şikayet ettim, çözüm olmadı. Adamlar yüzbinlerce lira tokatlayıp kaçtı. Sahte bu siteler.
Yok hocam ben zaten asla böyle şeylere gelmem ama bana kuzenim attı inad ediyordu gerçek diye.
Neyse ki hemen almamış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı