Selam arkadaşlar, sorum yukarıda. İnternette bunun gibi şeyler duydum (günah vb.) Doğru mudur? Hani Hz. Muhhamed (s. A. V) pazertesi doğduya, küfürlü şarkılar dinlemek günah olur mu?
Selam arkadaşlar, sorum yukarıda. İnternette bunun gibi şeyler duydum (günah vb.) Doğru mudur? Hani Hz. Muhhamed (s. A. V) pazertesi doğduya, küfürlü şarkılar dinlemek günah olur mu?
Aslında genel olarak bu konuya bakarsak belirli çalgı aletleri dışında dinlemek caiz değildir ve kadın sanatçıları dinlemek caiz değildir. Bu olay uzar da uzar. Din her zaman oluştuğu döneme göre değil yaşanılan döneme göre yaşanır. Bu yüzden diyanet sürekli yorumları değiştirir. Takılmayın üzülmeyin dinlemeye devam edin.
İslam dinini iyice çocuk oyuncağına çevirdiler. Her eleman kafasına göre fetva veriyor. Ne alaka kardeşim? Her ne yapacaksan yap, dinle, izle ne günahı?
Aslında genel olarak bu konuya bakarsak belirli çalgı aletleri dışında dinlemek caiz değildir ve kadın sanatçıları dinlemek caiz değildir. Bu olay uzar da uzar. Din her zaman oluştuğu döneme göre değil yaşanılan döneme göre yaşanır. Bu yüzden diyanet sürekli yorumları değiştirir. Takılmayın üzülmeyin dinlemeye devam edin.
Pazartesi günü müzik mi dinlenir tövbe, tövbe tövbe. Allah'ın gazabı üzerinize olur çok dikkat edin. Pazartesi dinleyebileceğiniz tek müzik ilahidir. Bir daha böyle bir şey yapmaya kalkışmayın.
Küfürlü şarkıların kendisi günah dostum da, günah olmasının sebebinin pazartesiyle peygamberin doğum günüyle bir alakası yok. Pazartesinin dışındaki günlerde de dinleme yani. @Linux Kaymak