wildwestt2 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 6 23 Nisan 2020 #1 PC'ye şifre koydum açık kaldı bir kaç hafta. Ve şifremi unuttum. Ne yapmalıyım?
Çözüm İbrahim Arıkan 23 Nisan 2020 Link yasak değil ise buradan gerekli makaleyi paylaşıyorum; Cmd İle Bilgisayar Şifresi Kırma Ve Değiştirme Buradaki makale ile bilgisayar açık olsun kapalı olsun farketmez unuttuğun şifreni değiştirebilirsin.
Link yasak değil ise buradan gerekli makaleyi paylaşıyorum; Cmd İle Bilgisayar Şifresi Kırma Ve Değiştirme Buradaki makale ile bilgisayar açık olsun kapalı olsun farketmez unuttuğun şifreni değiştirebilirsin.
Halillklcc Femtopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #11 İbrahim Arıkan seni çok aradı bana bi ulaşabilir misin kardeşim ınstagram adresim Halil.klcc Artı 0 Eksi
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 5 Ekim 2020 #12 Halillklcc dedi: İbrahim Arıkan seni çok aradı bana bi ulaşabilir misin kardeşim ınstagram adresim Halil.klcc Genişletmek için tıkla... Mesaj atıyorum. Artı 0 Eksi
Halillklcc dedi: İbrahim Arıkan seni çok aradı bana bi ulaşabilir misin kardeşim ınstagram adresim Halil.klcc Genişletmek için tıkla... Mesaj atıyorum.