hsyn_8118 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #11 erayisteya dedi: Virüs yemişsiniz hocam, en güvenilemez siteden indirmişsiniz crack oyunları maalesef. Eskiden crack oyun oynarken bende aynı problemi yaşiyordum. Genişletmek için tıkla... Oyunindirvip virus oldugunu dusunmuyorum.cunku tum tanidiklarim ordan indiriyor White dragon dedi: Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Aynen oyle
erayisteya dedi: Virüs yemişsiniz hocam, en güvenilemez siteden indirmişsiniz crack oyunları maalesef. Eskiden crack oyun oynarken bende aynı problemi yaşiyordum. Genişletmek için tıkla... Oyunindirvip virus oldugunu dusunmuyorum.cunku tum tanidiklarim ordan indiriyor White dragon dedi: Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Aynen oyle
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #12 White dragon dedi: Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Küçükken o siteyi kullanmıştım, başka bir sitede kullanmiyordum. hsyn_8118 dedi: Oyunindirvip virus oldugunu dusunmuyorum. Cunku tum tanidiklarim oradan indiriyor. Genişletmek için tıkla... Topluma uymaya devam edin hocam. Siz bilirsiniz.
White dragon dedi: Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Küçükken o siteyi kullanmıştım, başka bir sitede kullanmiyordum. hsyn_8118 dedi: Oyunindirvip virus oldugunu dusunmuyorum. Cunku tum tanidiklarim oradan indiriyor. Genişletmek için tıkla... Topluma uymaya devam edin hocam. Siz bilirsiniz.
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #13 White dragon dedi: Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Neden olmasin? Bahsi gecen sitenin guvenilir oldugunu mu dusunuyorsunuz?
White dragon dedi: Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Neden olmasin? Bahsi gecen sitenin guvenilir oldugunu mu dusunuyorsunuz?
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #14 hsyn_8118 dedi: Oyunindirvip virus oldugunu dusunmuyorum. Cunku tum tanidiklarim oradan indiriyor. Aynen oyle. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin için Windows Security notification başlangıçtan kapadım, yeniden başlat attım bu sefer CMD'ler açılmadı. Bestty dedi: Neden olmasin? Bahsi gecen sitenin guvenilir oldugunu mu dusunuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Her oyunu olmasa da çoğu oyunu temiz sitenin. FIFA17 de ya da PES 17'de trojan vardı onun dışında hiçbir antivirüs uyarı vermedi.
hsyn_8118 dedi: Oyunindirvip virus oldugunu dusunmuyorum. Cunku tum tanidiklarim oradan indiriyor. Aynen oyle. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin için Windows Security notification başlangıçtan kapadım, yeniden başlat attım bu sefer CMD'ler açılmadı. Bestty dedi: Neden olmasin? Bahsi gecen sitenin guvenilir oldugunu mu dusunuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Her oyunu olmasa da çoğu oyunu temiz sitenin. FIFA17 de ya da PES 17'de trojan vardı onun dışında hiçbir antivirüs uyarı vermedi.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #15 White dragon dedi: Hocam sizin için Windows Security notification başlangıçtan kapadım, yeniden başlat attım bu sefer CMD'ler açılmadı. Her oyunu olmasa da çoğu oyunu temiz sitenin. FIFA17 de ya da PES 17'de trojan vardı onun dışında hiçbir antivirüs uyarı vermedi. Genişletmek için tıkla... Ne kullaniyorsunuz hocam Avast mı?
White dragon dedi: Hocam sizin için Windows Security notification başlangıçtan kapadım, yeniden başlat attım bu sefer CMD'ler açılmadı. Her oyunu olmasa da çoğu oyunu temiz sitenin. FIFA17 de ya da PES 17'de trojan vardı onun dışında hiçbir antivirüs uyarı vermedi. Genişletmek için tıkla... Ne kullaniyorsunuz hocam Avast mı?
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #16 erayisteya dedi: Ne kullaniyorsunuz hocam Avast mı? Genişletmek için tıkla... Kaspersky, MBAM, Hitman Pro ile tarattım hocam.
erayisteya dedi: Ne kullaniyorsunuz hocam Avast mı? Genişletmek için tıkla... Kaspersky, MBAM, Hitman Pro ile tarattım hocam.
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #17 White dragon dedi: Her oyunu olmasa da çoğu oyunu temiz sitenin. FIFA17 de ya da PES 17'de trojan vardı onun dışında hiçbir antivirüs uyarı vermedi. Genişletmek için tıkla... Tamam da arkadasin indirdigi oyunlarda virus olup olmadigini nereden biliyorsunuz?
White dragon dedi: Her oyunu olmasa da çoğu oyunu temiz sitenin. FIFA17 de ya da PES 17'de trojan vardı onun dışında hiçbir antivirüs uyarı vermedi. Genişletmek için tıkla... Tamam da arkadasin indirdigi oyunlarda virus olup olmadigini nereden biliyorsunuz?
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #18 Bestty dedi: Tamam da arkadasin indirdigi oyunlarda virus olup olmadigini nereden biliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Virüsten bahsetmiyorum zaten, problemin çözümünü sundum zaten. Yukarıdaki mesajımı okursanız sorunun Windows Security notificationdan kaynaklandığını söylediğimi fark edersiniz.
Bestty dedi: Tamam da arkadasin indirdigi oyunlarda virus olup olmadigini nereden biliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Virüsten bahsetmiyorum zaten, problemin çözümünü sundum zaten. Yukarıdaki mesajımı okursanız sorunun Windows Security notificationdan kaynaklandığını söylediğimi fark edersiniz.
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #19 White dragon dedi: Virüsten bahsetmiyorum zaten, problemin çözümünü sundum zaten. Yukarıdaki mesajımı okursanız sorunun Windows Security notificationdan kaynaklandığını söylediğimi fark edersiniz. Genişletmek için tıkla... O is bilgisayardan bilgisayara degisir. Security, benim bilgisayarimda da baslangic seceneklerinde acik ancak CMD falan acilmiyor.
White dragon dedi: Virüsten bahsetmiyorum zaten, problemin çözümünü sundum zaten. Yukarıdaki mesajımı okursanız sorunun Windows Security notificationdan kaynaklandığını söylediğimi fark edersiniz. Genişletmek için tıkla... O is bilgisayardan bilgisayara degisir. Security, benim bilgisayarimda da baslangic seceneklerinde acik ancak CMD falan acilmiyor.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #20 White dragon dedi: Virüsten bahsetmiyorum zaten, problemin çözümünü sundum zaten. Yukarıdaki mesajımı okursanız sorunun Windows Security notificationdan kaynaklandığını söylediğimi fark edersiniz. Genişletmek için tıkla... Bende o kapalıydı yinede CMD açılıyordu hocam.
White dragon dedi: Virüsten bahsetmiyorum zaten, problemin çözümünü sundum zaten. Yukarıdaki mesajımı okursanız sorunun Windows Security notificationdan kaynaklandığını söylediğimi fark edersiniz. Genişletmek için tıkla... Bende o kapalıydı yinede CMD açılıyordu hocam.