PC açılırken 1 uzun 2 kısa bip sesi

emircan Şahbaz

Kilopat
Daha fazla  
Başlıca sorun bir kaç aydır olmaktaydı fakat parçaları söküp taktığımda vs düzeliyordu fakat 1 hafta önce yine aynı sorunla karşılaşıp bütün parçaları söküp takmama, soketleri silgi yardımı ile temizlememe rağmen[Ekran kartı, RAM] hiçbir sonuç alamadım. Bilgisayar açılıyor anakart ışıkları CPU ve ekran kartı fanları vs sorunsuz çalışmasına rağmen ekrana hiçbir görüntü vermeyip bir de 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyor. [Ne kadar önemlidir bilemem ama internette bu bip sesleri sürekli tekrar ederken ben de saadece 1 kere çıkıyor 1 uzun 2 kısa bip sesi.]

BIOS'u sıfırlamayı denedim, RAM'leri farklı şekillerde takmayı denedim. 1'er tane takıp çalıştırmayı vs de. HDD'sine kadar değiştirdim hiçbir ilerleme katedemedim. Aşağıya donanım bilgimi yazacağım...

PSU: Powercool 500W[ Satın aldığım kasayla gelen güç kaynağı]
Anakart : Msi 970 Gaming
Ekran Kartı: Gıgabyte Rx460 4GB [O.C edition]
İşlemci: AMD FX8350 Black Edition
RAM : PNY DDR3 2x8 1866 MHz RAM
İşlemci fanı: Cooler Master Hyper 412S
Gören ya da konu hakkında ufak da olsa bilgi sahibi olan herhangi bir arkadaşım bilgisini paylaşabilir ise çok sevineceğim. Ses kayıt ve render işlerimi de bu bilgisayar üzerinden yürüttüğüm için şuan tıkanıp kalmış durumdayım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı