3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 9 Şubat 2021 #1 PC açılırken Discord'da açılıyor bunu kapatmak istiyorum görev yöneticisinden başlangıça giriyorum ama Discord gözükmüyor.
PC açılırken Discord'da açılıyor bunu kapatmak istiyorum görev yöneticisinden başlangıça giriyorum ama Discord gözükmüyor.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.158 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #11 yigitdepp dedi: Discord'un kendi ayarlarından başlangıçta açılıp açılmayacağını seçebilirsiniz. O kadar uğraşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... O da bir seçenek tabii ki. Eskiden oradan kapattığımda yine kendi kendine açılmaya devam ediyordu. Şimdi düzeltmiş olmaları lazım ama bu şekilde kesin çözülüyor. Artı 0 Eksi
yigitdepp dedi: Discord'un kendi ayarlarından başlangıçta açılıp açılmayacağını seçebilirsiniz. O kadar uğraşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... O da bir seçenek tabii ki. Eskiden oradan kapattığımda yine kendi kendine açılmaya devam ediyordu. Şimdi düzeltmiş olmaları lazım ama bu şekilde kesin çözülüyor.