- Makaleler
- 4
Daha fazla
Açılırken sürekli yeniden başlıyor bazen Windows logosu tam gelmeden resetliyor, bazen(2) Windows'u açıyorum 1-2dk sonra yeniden başlatıyor resetliyor. Bazen(3) ise 1-2 gün kullanıyorum sistemi çat bir anda yeniden başlıyor. PC resetliyor, yeniden başlıyor. Ben bu sorunu inanın ki hiç ama hiç anlamadım. Bu hafta kendi kartımı sattığım için ve satın aldığım 2 ekran kartından memnun kalmadığım için 2 kere ekran kartı değiştirdim yalanım yok.
İşlemci ısınmıyor ama fan ayakları kırık kullanmama rağmen. Ekran kartı da aynı şekilde. RAM'ler 2+2+2 DDR2 RAM'leri de denemiştim yerlerini değiştirdim tek slot RAM ile açmayı denemiştim onun ile de alakası yokmuş. Tüm USB'leri çıkartıp açtım o da olmuyordu, HDD çıkartıp denemiştim sanırım hatırlamıyorum. CPU fanı düşmesin diye yan yatay olarak kullanıyorum kasayı. Şu anda yine kapanmadı ve kullanabiliyorum ama her an gidecek diye çok tedirginim. Kasa ile uğraşmaktan bıktım yani o derece. Neden kapandığı ile alakalı PC konusunda çoğu sorunu çözmüş, çoğu hatadan haberdar, gerçekten bilgisi olan insanlar varsa, lütfen şu konuya etiketleyin. Çok ama çok makbule geçer arkadaşlar.
@Recep Baltaş @Ali Güngör @Asım Demir @Sercan1096 @Kerem00
İşlemci ısınmıyor ama fan ayakları kırık kullanmama rağmen. Ekran kartı da aynı şekilde. RAM'ler 2+2+2 DDR2 RAM'leri de denemiştim yerlerini değiştirdim tek slot RAM ile açmayı denemiştim onun ile de alakası yokmuş. Tüm USB'leri çıkartıp açtım o da olmuyordu, HDD çıkartıp denemiştim sanırım hatırlamıyorum. CPU fanı düşmesin diye yan yatay olarak kullanıyorum kasayı. Şu anda yine kapanmadı ve kullanabiliyorum ama her an gidecek diye çok tedirginim. Kasa ile uğraşmaktan bıktım yani o derece. Neden kapandığı ile alakalı PC konusunda çoğu sorunu çözmüş, çoğu hatadan haberdar, gerçekten bilgisi olan insanlar varsa, lütfen şu konuya etiketleyin. Çok ama çok makbule geçer arkadaşlar.
@Recep Baltaş @Ali Güngör @Asım Demir @Sercan1096 @Kerem00
Abiler umarım konuyu görürsünüz, problemin neden kaynaklandığını anlamıyorum çok sürpriz kapatıyor sistem kendini.
Son düzenleme: