M Musa0_0 Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #1 Bilgisayarı açılınca siyah ekranda kalıyor. En alttaki Windows çubuğu geliyor gidiyor sürekli. Sebebini bilen var mı?
Bilgisayarı açılınca siyah ekranda kalıyor. En alttaki Windows çubuğu geliyor gidiyor sürekli. Sebebini bilen var mı?
Banie Femtopat Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #31 Musa0_0 dedi: Bilgisayarı açılınca siyah ekranda kalıyor. En alttaki Windows çubuğu geliyor gidiyor sürekli. Sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bana da uzun bir süre oldu siyah ekrana gelince uykuya al tekrar aç umarım çözülür. Artı 0 Eksi
Musa0_0 dedi: Bilgisayarı açılınca siyah ekranda kalıyor. En alttaki Windows çubuğu geliyor gidiyor sürekli. Sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bana da uzun bir süre oldu siyah ekrana gelince uykuya al tekrar aç umarım çözülür.
KS KS M Musa0_0 Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #32 Uykuya nasıl alicam ahmetmesrurşahin1 dedi: Çooook özür dilerim aradan bayağı zaman geçti bir takım yazılım sıkıntıları çekiyordum, Buraya tekrar gel. Disabled de. Enter de. F10 de Yes de. Fotoğraf at Tekrardan çok özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın önceki sayfada kalmış görmemişim yaptım yine olmadı Son düzenleme: 14 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Uykuya nasıl alicam ahmetmesrurşahin1 dedi: Çooook özür dilerim aradan bayağı zaman geçti bir takım yazılım sıkıntıları çekiyordum, Buraya tekrar gel. Disabled de. Enter de. F10 de Yes de. Fotoğraf at Tekrardan çok özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın önceki sayfada kalmış görmemişim yaptım yine olmadı