PC açılışı ile artan fan sesi

karakabaris

Decapat
Katılım
16 Mayıs 2021
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayar açılışından sonra fanlarda ufaktan bir ses artışı başlıyor. Oyuna girdiğimiz zaman fanlardaki normal artışa benzer bir ses. Bilgisayara aç kapa yaptığım zaman düzeliyor. Hafta başında Windows 10'a güncelleme gelmişti, bu da akabinde olan bir durum. Bu güncelleme kaynaklı bir durum olabilir mi? Teşekkürler.
 
[ answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/g%C3%BCncellemeden-sonra-rahats%C4%B1z-edici/18a52fd6-73fd-4004-90a5-1339b3ede010 ]

''
1624081552019.png
+ S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC / SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz. ''

bu şekilde bir çözüm buldum, umarım tekrar etmez.
Teşekkürler.
malesef sorun devam ediyor. arkadaşlar ekran kartı demişler lakin ekran kartında fanlarında hareket yok fanları gerek olmadığı için dönmüyor bile.

gelen fan sesi ön fanlardan geliyor... gelen ses normal çalışma sesinin bir iki tık üzeri, kapatıp açınca normal devrine geri dönüyor.

bazı konularda ilk açılışta tozları atması için belli bir devirde çalışıp eski devrine geri döner yazılmış !! acaba bu işlemi yaparken takılımı kalıyor ??
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı