PC açılışında SSD performansı düşüyor

Nereden aldınız? 2.el gibi geldi bana 3 günde 1.280 MB veriyi yazdırma işlemi yaptınız mı?
Hepsiburada dan aldım 0

@LEGEND.35 Hocam sen bu SSD'yi iade et.
Hocam iade ile hiç uğraşmak istemiyorum elektronik ürün kullanım durumunda iade falan ret olur şimdi uğraş dur benim anlamadığım testte sorun yok neden böyle oluyor.

İyi de SSD'nin performansının düşmesi zamanla geçecek bir şey değil ki.
SSD performansını kastetmedim , sistemin genel performans hızında bir farklılık hissediyorsanız demek istedim.
Ancak SSD performansı olarak da bana13 ay kullanım sonrası normal geldi.

SSD performansını kastetmedim , sistemin genel performans hızında bir farklılık hissediyorsanız demek istedim.
Ancak SSD performansı olarak da bana normal geldi.
Hatanın ardından açtıktan sonra yukarıda belirttiğim gibi çok yavaştı oyun simgeleri bile zor gözüktü şuan sorun yok hızında .

Hatanın ardından açtıktan sonra yukarıda belirttiğim gibi çok yavaştı oyun simgeleri bile zor gözüktü şuan sorun yok hızında .
Hatanın ardından dediğiniz için : Dosya sistemi zarar görmüş olabilir. Format atın demiyorum ama sorun olup olmadığından emin olmanın tek yolu format atmak olur. Dosya sistemi hata görmüş ise format ile düzelir...

Şu videodaki şekilde okuma ve yazma hızlarında anormal bir durum olup olmadığına bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet kontrol için açtım samsung uygulamasından hangi bölümden göndereyim size kontrol için bad sector taraması yaptım sonuç çıkmadı.

Okuma hızlarını biliyorum hıza takıntım yok çok sata 2 olduğu için 200-250 arası alıyorum benim sorunum boot ile alakalı.

Drive ınformation bölümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…