PC açılışında SSD performansı düşüyor

Dostum adı üstünde Hard Disk Sentinel Samsung'un kendi yazılımı yok mu? SATA kablonda sorun olabilir mi? Oynayınca düzeldi falan diyorsun otomatik olarak kablodan şüpheleniyorum, CrystalDiskMark üzerindeki hızlar ürünün açıklamasındaki hız ile uyuşuyor mu?

Drive ınformation bölümü.

Hızları biliyorum sata 2 olduğu için 200-250 mb arası alıyorum.

Normalde 500-560 arası ama sata 3 te benimki sata 2 yukarıda attım uyuşuyor hemen hemen 200-250 samsung da bad sector taraması yaptım sonuç çıkmadı.
Eki Görüntüle 2626485

Şimdi de 91 olmuş git gide düşmekte .

Son düzenleme:
Disk'in performasının düşmesi ve yeterli olmaması gayet normal.
SATA 2'den dolayı.
SATA girişini ve kablosunu değiştirip gözlemleyin.

SSD disklerde veriler sektöre değil NAND'a yazılır o yüzden bad sektör zaten çıkmaz sorunun yüzde 95 diskte değil bu durumda 3 ihtimal kalıyor eski veya kalitesiz SATA kablosu, anakartindaki SATA portu arızalı olabilir veya donustucu kullanıyorsan orada bir sorun var, sorunu çöz CRC sayısı artmaması lazım.

Anakart portunda sorun olsa doğrudan okumaması lazım bu durumda kablodan şüpheleniyorum ancak performans da ek olarak her seferinde düşüyor.

Anakart portunda sorun olsa doğrudan okumaması lazım bu durumda kablodan şüpheleniyorum ancak performans da ek olarak her seferinde düşüyor.

Dediğim gibi diskinde sorun yok program kendi diyor zaten veri iletim ile alakalı o kablo ile daha fazla kullanma sayı daha fazla artmasın sorması ayıp ürüne ne kadar para ödediniz?

Dediğim gibi diskinde sorun yok program kendi diyor zaten veri iletim ile alakalı o kablo ile daha fazla kullanma sayı daha fazla artmasın sorması ayıp ürüne ne kadar para ödediniz?
5400 hocam 4500 dü alıcaktım ama para yoktu 5400 iken nasip oldu hepsiburadan aldım smart da sorun yok diyor hadi kabloda sorun var ama kablo direkt performana etki ediyor mu korkmalı mıyım?Hatadan sonra açtığımda yok çok yavaştı şimdi normal çalışıyor pc ancak restart yada pcyi kapadığımda hata vericek diye korkuyorum en kralını samsung aldım bide.Normalde dönüştürücü ile m2 aklımdaydı ama boot olmuyormuş.

Çok para vermişsiniz zaten SATA SSD Samsung olsa ne olmasa ne kablo sorununu çöz oda olmadi iade son çare olarak garanti.

Çok para vermişsiniz zaten SATA SSD Samsung olsa ne olmasa ne kablo sorununu çöz oda olmadi iade son çare olarak garanti.
Edit şimdi de 90 oldu elektronik ürünlerde kullanım sonrası ret olabiliyor hiç iade ile uğraşmak istemiyorum da hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…