PC açılışta CMD açıldı

anixoux

Centipat
Daha fazla  
Az önce PC’yi açtım, ilk defa CMD açıldı. 1 yıldır açılmamıştı hiç. Administrator gibi bir şey yazdı. Kaspersky ile tarama yaptım, bir şey çıkmadı. Ne olabilir?

CMD komutunu görmeden net bir şey diyemeyiz.

Herhangi bir sürücünün güncellemesi olabilir. Asus'un anakart sürücüsü bu şekilde CMD açabiliyor veya AMD aynı bu şekilde CMD açabiliyor. Dün mesela ben de AMD otomatik driver güncellemesi diye CMD açılmıştı. İçeriğinde bir şey yazıyor muydu? Tam ismini göremediniz mi?

CMD komutunu görmeden net bir şey diyemeyiz.

Genel tarama yapıyorum bir daha açıp kapatacağım PC'yi zaten 4 5 sn duruyor fotoğrafını çekmeye çalışacağım çıkarsa bir daha.

Hocam neden olduğunu bilmemiz görmeden mümkün değil. Ama virüsle falan alakası yok yani. O konuda için rahat olsun.

Tekrar çıkarsa atacağım komutu.

Daha önce hiç olmadığı için korktum o yüzden.

Klasik internet haberi yok hocam alaksı yok zaten CMD hep açık arakada çalşıyor sadce bugün bir yavaşlama olmuş hemen açılıp kapanmıştır.

Korkmanıza gerek yok. Virüs taratmasında da zaten bir şey çıkmamış. Geçen ay ASUS anakart sürücüsü 5-6 kere CMD açıp kapatmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…