Çözüldü PC açılışta direkt BIOS'a giriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Davut Ermiş

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar her açılışta BIOS'a giriyor. BIOS ayarlarını sıfırladım, RAM slotlarını değiştirdim, hard disk SATA kablolarını değiştirdim ama hala olmuyor.
Anakart; Casper H81H3 M4.

Çözüm
Bilgisayar her açılışta BIOS'a giriyor. BIOS ayarlarını sıfırladım, RAM slotlarını değiştirdim, hard disk SATA kablolarını değiştirdim ama hala olmuyor.
Anakart; Casper H81H3 m4.

BIOS pilinin bitme olasılığı düşük, BIOS'tan boota gir ve Windows'un kurulu olduğu diski 1. sıraya çek, eğer bu işe yaramazsa büyük ihtimalle Windows'un çöktü. Bilgisayarını formatlamalısın, yok önemli bilgiler var diyorsan BIOS pili değiştirip bakabilirsin ama genelde işe yaramaz.
Bu arada BIOS'da başlangıç ayarlarından Windows 7 ve legacy seçtiğimde Windows logosu geliyor ama yine açılmıyor ve otomatik onarım adlı bir sayfa geliyor.

Çok fazla denemeden olabiliyor ya da Windows dosyaları zarar görmüştür.

Anakart; Casper H81H3 m4.

BIOS pilinin bitme olasılığı düşük, BIOS'tan boota gir ve Windows'un kurulu olduğu diski 1. sıraya çek, eğer bu işe yaramazsa büyük ihtimalle Windows'un çöktü. Bilgisayarını formatlamalısın, yok önemli bilgiler var diyorsan BIOS pili değiştirip bakabilirsin ama genelde işe yaramaz.

Çözüm
Teşekkürler açıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…