PC açılışta siyah ekran sorunu

Quarinal

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şubat ayında orijinal Windows 10 kullanmadığım için güncellemeden sonra açılırken siyah ekranda kalıyor, bilgisayar açılmıyordu. Bilgisayarı aldığımız mağazaya gidip yaptırmıştık ve adam bir daha böyle bir sorunla karşılaşmazsınız demişti. Dün gece bilgisayarıma içinde virüs olması muhtemel bir flaş bellek takmak zorunda kaldım. Gece sorunsuz şekilde kullandıktan sonra kapatırken güncelleme yaptı. Sabah tekrar açtığımda kendiliğinden Opera’da saçma bir site açıldı. Birkaç kez yeniden başlattım ve hepsinde böyle olunca ben de sistemi geri yüklemeyi başlattım. Geri yüklemeden sonra sorunsuz bir şekilde açıldı ancak test için yeniden başlatınca şubat ayında olduğu gibi “hoşgeldiniz” yazısından sonra siyah ekranda kalıyor. Format atmadan evde bunun bir çözümü var mıdır? Güvenli modda sistemi daha da geriye yükleme falan. Şimdiden teşekkür ederim cevaplayanlara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı