Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 Merhaba 1-2 haftadır PC açarken siyah ekranda kalıyor. Kapatıp açınca PC'yi normal olarak açılıyor. Sebebi nedir acaba?
Merhaba 1-2 haftadır PC açarken siyah ekranda kalıyor. Kapatıp açınca PC'yi normal olarak açılıyor. Sebebi nedir acaba?
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #2 Minidump Dosyalarını Paylaşın Bilgisayar minidump oluşturmuş olabilir oluşturmuşsa minidump dosyalarınızı paylaşın. Artı 0 Eksi
Minidump Dosyalarını Paylaşın Bilgisayar minidump oluşturmuş olabilir oluşturmuşsa minidump dosyalarınızı paylaşın.
KS KS Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #3 y4vuzz dedi: Minidump Dosyalarını Paylaşın bilgisayar minidump oluşturmuş olabilir oluşturmuşsa minidump dosyalarınızı paylaşın. Genişletmek için tıkla... Nereden bakacağım. Artı 0 Eksi
y4vuzz dedi: Minidump Dosyalarını Paylaşın bilgisayar minidump oluşturmuş olabilir oluşturmuşsa minidump dosyalarınızı paylaşın. Genişletmek için tıkla... Nereden bakacağım.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #4 Xecition18 dedi: Nereden bakacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam mavi yazıya tıklayın sizi yonlendirecek. y4vuzz dedi: Minidump Dosyalarını Paylaşın Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Xecition18 dedi: Nereden bakacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam mavi yazıya tıklayın sizi yonlendirecek. y4vuzz dedi: Minidump Dosyalarını Paylaşın Genişletmek için tıkla...
KS KS Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #5 y4vuzz dedi: Hocam mavi yazıya tıklayın sizi yonlendirecek. Genişletmek için tıkla... DC varsa yazar mısın oradan ekran açayım Artı 0 Eksi
y4vuzz dedi: Hocam mavi yazıya tıklayın sizi yonlendirecek. Genişletmek için tıkla... DC varsa yazar mısın oradan ekran açayım
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #6 Xecition18 dedi: DC varsa yazar mısın oradan ekran açayım Genişletmek için tıkla... Hocam malesef bilgisayara format attım ustune dc şifresini unuttum. Artı 0 Eksi
Xecition18 dedi: DC varsa yazar mısın oradan ekran açayım Genişletmek için tıkla... Hocam malesef bilgisayara format attım ustune dc şifresini unuttum.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 7 Ağustos 2021 #7 Windows güncellemesi var ise yapın. BIOS güncellemesi var ise yapın. Sorun devam ederse hızlı başlatı kontrol edin açıksa kapatın. Artı 0 Eksi
Windows güncellemesi var ise yapın. BIOS güncellemesi var ise yapın. Sorun devam ederse hızlı başlatı kontrol edin açıksa kapatın.
KS KS Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #8 y4vuzz dedi: Hocam maalesef bilgisayara format attım ustune DC şifresini unuttum. Genişletmek için tıkla... Tamam adımları yapmaya başlayacağım. y4vuzz dedi: Hocam maalesef bilgisayara format attım ustune DC şifresini unuttum. Genişletmek için tıkla... Minidump dosyası yok. 261538 dedi: Windows güncellemesi var ise yapın. BIOS güncellemesi var ise yapın. Sorun devam ederse hızlı başlatı kontrol edin açıksa kapatın. Eki Görüntüle 1130807 Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemeyi bilmiyorum Windows Update yok şu an hızlı başlatta kapalı. Son düzenleme: 7 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
y4vuzz dedi: Hocam maalesef bilgisayara format attım ustune DC şifresini unuttum. Genişletmek için tıkla... Tamam adımları yapmaya başlayacağım. y4vuzz dedi: Hocam maalesef bilgisayara format attım ustune DC şifresini unuttum. Genişletmek için tıkla... Minidump dosyası yok. 261538 dedi: Windows güncellemesi var ise yapın. BIOS güncellemesi var ise yapın. Sorun devam ederse hızlı başlatı kontrol edin açıksa kapatın. Eki Görüntüle 1130807 Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemeyi bilmiyorum Windows Update yok şu an hızlı başlatta kapalı.