Çözüldü PC açılıyor ama ekipmanlar çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheSarp

Hectopat
Arkadaşın laptopunu televizyona bağlamak için masaüstü bilgisayarımdan HDMI kablosunu söktüm. Ertesi gün geri taktım, tuşa bastım bilgisayar açıldı fakat monitör HDMI görmüyor, mouse ve klavyenin de ışığı yanmıyor. Bütün kabloları vs kontrol ettim. Durup dururken böyle bir şey olmasının sebebi ne olabilir?

Çözüm
Anladığım kadarıyla masaüstü bilgisayara görüntü gelmiyor değil mi? Eğer durum böyleyse kasanın içini açıp BIOS pilini sökün bir süre bekledikten sonra geri takın.
Hiç mi görüntü gelmiyor hocam bilgisayara söyler misin?
Işıkları yanıyor mu?
Hepinize geç cevap verdim kusura bakmayın, bilgisayarcıya verdim aleti. Anakart arızalanmış.
Son düzenleme:
Hocam denemedim ama dediğim gibi sadece monitör değil ki, klavye ve mouse da gelmiyor. Sadece monitör gelmese denerdim başka kablo.

Yardımcı olabilir misiniz lütfen bilgisayarcıya hiç güvenmiyorum götürmek istemiyorum.

Anladığım kadarıyla masaüstü bilgisayara görüntü gelmiyor değil mi? Eğer durum böyleyse kasanın içini açıp BIOS pilini sökün bir süre bekledikten sonra geri takın.

Hiç mi görüntü gelmiyor hocam bilgisayara söyler misin?
Işıkları yanıyor mu?
Hepinize geç cevap verdim kusura bakmayın, bilgisayarcıya verdim aleti. Anakart arızalanmış.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı