PC açılmama sorunu

NS Studio

Hectopat
Öncelikle tüm detayları okuduğunuzdan emin olun çünkü gerçekten değişik bir durum var.
Bi süredir PC kapanınca açılmıyor defalarca reset fişi çekme vb şeklinde bir şekilde açabiliyordum. Şimdi ise çok zor açılıyor ne yazık ki klavye sorunlu olduğu için başlangıç ekranında gelen F1 run setup F2 default setting vb yazılarına cevap veremiyorum. Bu durum bile nadir geliyor. BIOS pili diye düşündüm ama öyle olsa bu yazıdan sonra F1 yapıp BIOS'a girdiğimde ayarlar sıfırlanırdı değil mi? O zaman neden her açılışta OC denemen başarısız oldu gibi bir şey ile F1 F2 ekranı alıyorum ben bir ayar değiştirmedim. Kendi de sıfırlama yapmamış. Her şey aynı yani ve neden sürekli açılmıyor var.
Şu an hiç açamıyorum projelerim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
B.

Öncelikle tüm detayları okuduğunuzdan emin olun çünkü gerçekten değişik bir durum var.
Bi süredir PC kapanınca açılmıyor defalarca reset fişi çekme vb şeklinde bir şekilde açabiliyordum. Şimdi ise çok zor açılıyor ne yazık ki klavye sorunlu olduğu için başlangıç ekranında gelen F1 run setup F2 default setting vb yazılarına cevap veremiyorum. Bu durum bile nadir geliyor. BIOS pili diye düşündüm ama öyle olsa bu yazıdan sonra F1 yapıp BIOS'a girdiğimde ayarlar sıfırlanırdı değil mi? O zaman neden her açılışta OC denemen başarısız oldu gibi bir şey ile F1 F2 ekranı alıyorum ben bir ayar değiştirmedim. Kendi de sıfırlama yapmamış. Her şey aynı yani ve neden sürekli açılmıyor var.
Şu an hiç açamıyorum projelerim var.

Bilgisayarı kapat tuşundan mı yoksa windowstanmı kapatıyorsunuz.

Ilk olarak OC yaptığımda benim de bilgisayarım F1 ekranı düştüğünde klavyeyi çalıştırmadığından default ayarlara bile dönemiyorum, reset tuşuna basılı tutarak BIOS'u default ayarlara çekiyordum.

Size ilk tavsiyem RAM'leri çıkarın ve çalıştırmayı deneyin, sonrasında tekrar sorun yaşarsanız, tek modül takın ve tekrar çalıştırmayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı