PC ağdaki ana server PC'yi görmüyor

Mustafa Karataş

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Çalışmakta olduğum iş yerinde'ki PC ağ da ki ana server olan bilgisayarı görmüyor. Diğer bilgisayarlar görüyor, fakat benim PC görmüyor bir türlü ayarlayamadım. Ne gibi bir ayar yapmamız gerekiyor bunun için. Diğer bilgisayarları'da görmüyor.

Şirket içi domain kuruluysa göremeyebilirsiniz. Domain gerekmiyorsa, başlat'a \\192.168.xxx ip yazarak ana bilgisayar paylaşım yoluna bağlanmayı deneyebilirsiniz. Ağ'a tıkladığında listeleme yapmadığı oluyor.

Şirket içi domain kuruluysa göremeyebilirsiniz. Domain gerekmiyorsa, başlat'a \\192.168.xxx ip yazarak ana bilgisayar paylaşım yoluna bağlanmayı deneyebilirsiniz. Ağ'a tıkladığında listeleme yapmadığı oluyor.
başlata direk bu şekilde yazdığım zaman komut çalıştır şeklinde çıkıyor. Enter yapıyorum, Windows (ip adresi) öğesine erişemiyor diyor. Tanıla'ya basıyorum sorun giderici açılıyor, sonra
"uzak aygıt veya kaynak bağlantıyı kabul etmeyecek"diyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı