PC almak için beklenmeli mi?

Elime para geçerse 1 2 ya da 3 ay içinde geçecekti. Umarım çok üzülmeyiz

Hocam siz şimdi alabiliyorsanız alın, bilgisayarlar gün geçtikçe daha da pahalanıyor maalesef.

Hocam dolar aldı başını gidiyor. Durdurana aşk olsun... Daha da gideceğini düşünüyorum. Piyasada ürünler dolarla birlikte etiket fiyatı da artıyor ama dolar düşünce ona herhangi bir düşürmede bulunmuyorlar. Örnek
Dolar 8,5TL ürün: 8000
Dolar 9TL ürün: 9000
Dolar 8,6TL ürün: 9000...
Yani ben laptop alırken bir günde 200TL zamlandı alacağım ürün. Yani alacağınız sistemin güncel olmasını istiyorsanız elbette bekleyin bir süre(pahalı fiyatları olacak tabi) ama hazır satılan toplama ürün veya bileşenleri şuanda alacaksanız alın.

Hocam dolar aldı başını gidiyor. Durdurana aşk olsun... Daha da gideceğini düşünüyorum. Piyasada ürünler dolarla birlikte etiket fiyatı da artıyor ama dolar düşünce ona herhangi bir düşürmede bulunmuyorlar. Örnek.
Dolar 8, 5TL ürün: 8000.
Dolar 9TL ürün: 9000.
Dolar 8, 6TL ürün: 9000..
Yani ben laptop alırken bir günde 200TL zamlandı alacağım ürün. Yani alacağınız sistemin güncel olmasını istiyorsanız elbette bekleyin bir süre(pahalı fiyatları olacak tabii) ama hazır satılan toplama ürün veya bileşenleri şu anda alacaksanız alın.

Hocam bende bu cihazı 5 Ekim'de almayı düşünüyordum, bir günde 500TL zam oldu yuh artık dedim.
Daha bu konuyu yazarken babam "eğer istersen şimdi bile alırız" diyordu. Ancak şimdi en erken 3 buçuk ay diyor...

3 buçuk ay sonra doların 9.50TL'ye yaklaşacağını varsayarsak o zamanda alamayacaksın maalesef. İkna etmeye çalış.

Hocam bende bu cihazı 5 Ekim'de almayı düşünüyordum, bir günde 500TL zam oldu yuh artık dedim.

Ek olarak bu ürün 2020 Temmuz ayında 6K civarı iken bu kadar kısa sürede bu fiyat olması gerçekten inanılmaz. Hele ki size daha vahim bir durum göstereyim. Link bırakıyorum anlatmaya gerek yok sanırım fırsatçılığın böylesi...

3 buçuk ay sonra doların 9.50TL'ye yaklaşacağını varsayarsak o zamanda alamayacaksın maalesef. İkna etmeye çalış.

Hocam 10 aydır bilgisayar istiyorum. Bilgisayar yetmezliği hastalığı var resmen bende. Resmen hayatta yaşayasım gelmiyor. Arkadaşımla takılayım diyorum ve hemen ardından karantinaya alınıyorum. Babam PC alacakken "Vatan" babamın üzerinden alacağı kredi kartına "geçersiz" demiş. Pisikolojik sorunlar vs. derken hayatta yaşayasım bile kalmadı. Tez zamanda her şey biter umarım diyeceğim ama... Bu ekonomi ile mümkün değil.

O zamana kadar 9000 TL'yi geçmese bari.

O cihazı almayacağım gibi o fiyatı hak etmiyor. Bu daha geçen gün 8.800TL idi dün ise 9.300 oldu. Şimdi ki fiyatı:
Bunu düşünüyorum mucize olursa 9Knın altına inerse. Eğer düşmez ise son umudum bu:
Umarım 5 Ekim'de fazla oynamaz diye umut ediyorum.
Hocam 10 aydır bilgisayar istiyorum. Bilgisayar yetmezliği hastalığı var resmen bende. Resmen hayatta yaşayasım gelmiyor. Arkadaşımla takılayım diyorum ve hemen ardından karantinaya alınıyorum. Babam PC alacakken "Vatan" babamın üzerinden alacağı kredi kartına "geçersiz" demiş. Pisikolojik sorunlar vs. derken hayatta yaşayasım bile kalmadı. Tez zamanda her şey biter umarım diyeceğim ama... Bu ekonomi ile mümkün değil.

Zamanında kaç kere malum kişiler malum kişiye oy vermeseydi bunları yaşamazdık. Ama yok millet olarak akıllanmıyoruz maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı