PC almak vs eğitim için para biriktirmek

gLadio1

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 yıl boyunca hiç bursumu harcamdan 4000 TL topladım ve PC toplamak istiyorum. Lise 3'e geçtim ve üniversiteyi Almanya'da okumak istiyorum. Babamın maaşı 4000-4500 arası ve eğer ki yurt dışında okursam onu fazla zorlamak istemiyorum. Ama yazılım konusunda çok hevesliyim ve daha yeni web sitesi açtım. Ayrıca yıllardır oyun oynayabilme hayalim var. Sizce PC alınır mı? Boşa harcamış olur muyum?

Not: Babam da hevesimi anlıyor ve almak istiyorsan alabilirsin diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 yıl boyunca hiç bursumu harcamdan 4000 TL topladım ve PC toplamak istiyorum. Lise 3'e geçtim ve üniversiteyi Almanya'da okumak istiyorum. Babamın maaşı 4000-4500 arası ve eğer ki yurt dışında okursam onu fazla zorlamak istemiyorum. Ama yazılım konusunda çok hevesliyim ve daha yeni web sitesi açtım. Ayrıca yıllardır oyun oynayabilme hayalim var. Sizce PC alınır mı? Boşa harcamış olur muyum?

Pc'yi alırsın 2sene sonra yurtdışına gideceğin zaman satarsın.

İstiyorsan al tabii ama 1 ay sonra o heves gider fazla oyun oynamazsın kendimden biliyorum ama tabii ki bilgisayarın derslerine ve eğitimine katkısı olur.

İstiyorsan al tabii ama 1 ay sonra o heves gider fazla oyun oynamazsın kendimden biliyorum ama tabii ki bilgisayarın derslerine ve eğitimine katkısı olur.
Olsa olsa en fazla 6000 lira toplarım. üniversiteyi Türkiye'de okusam bile ne kadar katkısı olur ya da bu parayı daha iyi nerede harcayabilirm?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı