PC Almak Yerine PS4 Almak Mantıklı mı?

Görkem S.

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben bilgisayar almayı düşünüyordum fakat dolar yükseldi. Bu da istediğim bilgisayarın 3000 TL'den 4200 TL'ye çıkmasına neden oldu. Ardından düşünmeye başladım, PS4 2000 TL olduğuna göre 1000 TL de 24 inch'lik bir monitor diğer 1200 TL için de 5 tane oyun alsam benim alacağım 1050 Ti'li bilgisayarın yerini fazlasıyla dolduruyor.
İstediğim bilgisayarda CS:GO gibi oyunlar oynamakla sınırlı kalabilirken PS4'de God of War'dan NFS Payback'e kadar her oyunu rahatlıkla oynayabilirim. Sizlerin düşüncesi nedir? Hangisi daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece PC almak yetmiyor çevre bileşenleri de PC'nin fiyatının en az yarısı kadar tutuyor eğer tüm parçaları sıfırdan alman gerekiyorsa konsol daha mantıklı.

2.el PC daha mantıklı.

Sadece PC almak yetmiyor çevre bileşenleri de PC'nin fiyatının en az yarısı kadar tutuyor eğer tüm parçaları sıfırdan alman gerekiyorsa konsol daha mantıklı.
Dediğinize pek katılmıyorum. Arkadaş sadece ''Gaming'' ekipmanlar almak / kullanmak zorunda değil uygun fiyatlı bir çok ekipman var. Monitör ise uygun fiyata bulabileceği çok şey var.
Bütçeniz varsa PC toplamak daha iyi. Ancak bütçeniz 1500-2000 seviyelerinde ise konsol almak daha mantıklı.
Arkadaşımızın dediği gibi bütçe 2000TL bandında ise PS4 daha iyi bir seçim olacaktır. Ayrıca ikinci el bir PC de iyi olabilir.

Bence biraz daha bütçe ekleyip Xbox One X almak ikisindende çok daha mantıklı. Şu ana kadar PS3/PSP/XBOX360/PS4/PC kullanmış biri olarak söylüyorum.

evet mantıklı 4000-3000 tl arası bir bilgisayarı ps4 rahat kaldırıyor ve bilgisayar gibi uğraşmıyorsun hata falanda yok yani bilgisayar 10 çeker benim çöp bilgisayarım var onu yaptırmak yerine ps4 ve ps4 gta 5 online aldım rahat tıkır tıkır hiç bişeyle uğraşmıyorsun sana tavsiyem ps4 hem beraber oynarız

Çok doğru bir yaklaşım değil. 5 yıldır kullandığım dizüstü bilgisayarım var 1500TL ye almıştım zamanında ama şu anda G403 kullanıyorum. Yani yaşam tarzına göre değişir pcnin yarısı kadar mause kullanıyorum ve oynadığım oyun Silkroad Online.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…