Pc aniden kapanıyo

amohilo17

Hectopat
Daha fazla  
Selamün Aleyküm arkadaşlar. Bilgisayarıma yeni işlemci taktım ama bilgisayar açılıyor 2-3 dk sonra kapanıyor. 230 watt PSU var. Bütün fanları temizledim, termal macunu da koydum ama kapanıyor. Yardım eder misiniz?

Eskisi: AMD Athlon X2 64 3600+
Yenisi: AMD Athlon X2 64 5000+

Edit: Yani arkadaşlar böyle birden elektrikler gitmiş gibi oluyor. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bulabilirsen ödünç power supply al ve dene. Eğer gene kapanıyorsa ısınma sorunundan dolayı kapanıyor demektir.
350W POWER SUPPLY PSU GÜÇ KAYNAĞI BİGMASTER GittiGidiyor'da 114401402 bu nu alabilirim...
şu anda eski işlemciyi taktım bişey yok cpu-z de core voltage diye bişey var ona bakıyorum amd athlon 5000+ işlemcide 1.360 oluyo en fazla bunda en fazla 1.280 oluyo 100 voltage gibi bi fark var sanırım

Elektrik kesilmiş gibi bilgisayarın kapanması genelde ısınma kaynaklı sorundur. Power'dan de kaynaklı olabilir. Sen termal macunu yenilediğini söylemişsin. Muhtemelen arkadaşlarında belirttiği gibi power'in yetmiyor.
sa arkadaşım 300 watt alsam yeter mi psu ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı