AK1NC1
Decapat
Daha fazla
SATA herhalde dediğiniz, ışığı tuttuğunuz yerin hemen sağına monte edebilirsiniz. Ortasında delik var ve kablolar gözüküyor, oraya işte. 4 tane köşelerinde delik var, dikdörtgen şeklinde.Bilgisayarım 500 GB'lık SSD alacağım ancak şimdikinin yanında ekstra yuva bulunmuyor görünürde. Satıcı bana 2 yuvası var diye satmıştı. Pek anlamam o işlerden. Ondan ötürü size danışayım dedim.
SATA herhalde dediğiniz, ışığı tuttuğunuz yerin hemen sağına monte edebilirsiniz. Ortasında delik var ve kablolar gözüküyor, oraya işte. 4 tane köşelerinde delik var, dikdörtgen şeklinde.
Fotoğrafta bir tane arkadaş var, mavi bir şekilde anakarta takılı. Ona M.2 NVMe deniyor, eskiyide o şekilde takacaksınız anakarta. Kasaya takma olanığınız yok. Belki çeviri aparat ile SATA SDD gibi monte edebilirsiniz ozaman hızlarınız 500 mb/s filan olur.M.2 NVMe SSD benimki.
Fotoğrafta bir tane arkadaş var, mavi bir şekilde anakarta takılı. Ona M.2 NVMe deniyor, eskiyide o şekilde takacaksınız anakarta. Kasaya takma olanığınız yok. Belki çeviri aparat ile SATA SSD gibi monte edebilirsiniz o zaman hızlarınız 500 mb/s filan olur.
X1 portu varsa da oraya takabilirsiniz, daha hızlı olur SATA girişinden.
Anakart nedir?
B250 veya A520 filandır. A250 diye birşey yok, genede siz tam isim ile gelirsiniz. Bekliyorum.Anakartın tam modeli aklımda değil eve gidince bakarım ama yanlış hatırlamıyorsam A250 gibi bir şeydi.
ASRock B450M-HDV R4.0B250 veya A520 filandır. A250 diye birşey yok, genede siz tam isim ile gelirsiniz. Bekliyorum.
Tek giriş var, ne yazıkki. Yenisini takmak için eskiyi çıkarmanız lazım.ASRock B450M-HDV R4.0
Tek giriş var, ne yazık ki. Yenisini takmak için eskiyi çıkarmanız lazım.
Eskiyide bu tarz bir aparat ile takabilirsiniz:
Doğrusu attığım aparatlada 500 MB/s alacaksınız, SATA dönüştürücü ile de. Hangisi size uygunsa onu seçin.Peki bana SATA SSD kullanmamımı tavsiye edersin dönüştürücü ile M.2 SSD mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.