PC Bağlı TV'de Cansız Renkler

prototurk

Hectopat
Merhaba.

19" LED TV HDMI ile bilgisayar bağladım. Cansız, renk sorunu var.

Windows 10'da renk cansızlığı, renklerin bulanıklığı gibi tuhaf bir sorun var. Yazılar net değil.

Ama ilginçtir normal video izlerken, Youtube'dan video izlerken vs. bir sıkıntı yok. Renkler, görüntüler canlı ve düzgün. Bunla ilgili ayarları nereden yapabilirim?

AMD Radeon 550 ekran kartına sahibim.

Bulanıklık kullandığın kablodan kaynaklanıyor büyük ihtimal ile. Bende bir tane VGA kablosu vardı değiştirdim düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulanıklık sorunu ölçeklendirme kaynaklı olabilir. Görüntü ekrana tam sığıyor mu? Taşma var mı?

Ayrıca TV çözünürlüğü nedir ve PC bu çözünürlüğe göre ayarlı mı?

Ölçeklendirme ayarlarına baktım. Önerilen 100% ama 125% yaptım yine aynı bir değişiklik olmadı. Büyüklüğünden ötürü hafif netlik geldi ama yine solukluk var.

Şimdi özelliklerine baktım Çözünürlük: 1366x768 yazıyor. Önerilen olarak 1920x1080 yazıyordu. Yine de çözünürlüğü 1366x768 yaptım ve ölçeklendirmeyi 100% yaptım. Yine aynı, net değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı