PC bileşenleri için güvenilir site önerisi

Satıcısı Hepsiburada mıydı? Satıcısı Hepsiburada olmasa bile aracı Hepsiburada olduğu için bu tarz durumlarda yardımcı olmaları gerek. Eğer gerçekten böyle bir durum varsa vay hallerine hainler. İllaki video mu çekmek gerekiyor yahu ürünleri açarken? İnsanı paranoyak ediyorlar iyice.

O zaman Amazon.com.tr ve QP derim en iyi hizmet olarak. Diğerlerinde de sorun yaşamadım ama elektronik şans işi.

Evet hocam satıcı Hepsiburada, bana ürünü kargocunun yanında açacaktın dediler kargocu geldiğinde ise kutuda hasar yoksa açamam parasını benden alırlar dedi berbat bir firma.

Evet hocam satıcı Hepsiburada, bana ürünü kargocunun yanında açacaktın dediler kargocu geldiğinde ise kutuda hasar yoksa açamam parasını benden alırlar dedi berbat bir firma.

Anladım hocam büyük geçmiş olsun demek ki Hepsiburada'nın hizmeti de bir yere kadar. Yani ürün elimizde patlayana kadar. Aldığın üründe problem çıkmazsa tamam ama çıkarsa sıkıntı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı