PC bir anda donuyor

AXSENS

Hectopat
Makaleler
1
Basit işler yaparken bile donuyor. Masaüstüne baksam da donuyor oyun oynasam da günde en az 1 kere oluyor. Bazen 2 3 kere bile oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows 7 kullanıyorum 8.1'e geçeceğim. Benim dediğim kasma değil PC bir anda donuyor fare dahi oynamıyor öyle kalıyor mavi ekran vs. vermiyor. Kapatım açtığımda düzeliyor.

Windows 7 kullanıyorum 8.1'e geçeceğim. Benim dediğim kasma değil PC bir anda donuyor fare dahi oynamıyor öyle kalıyor mavi ekran vs. vermiyor. Kapatım açtığımda düzeliyor.
Yanlışlıkla bilgisayarınızın Windows 10 olduğunu gördüm. Meğerse Windows 7 imiş. Özür dilerim. Windows 8.1'e geçmeniz daha iyi olacaktır. Antivirüs taraması yapmış mıydınız?

Yanlışlıkla bilgisayarınızın Windows 10 olduğunu gördüm. Meğerse Windows 7 imiş. Özür dilerim. Windows 8.1'e geçmeniz daha iyi olacaktır. Antivirüs taraması yapmış mıydınız?

Sorun değil . Yaptım, herhangi bir virüs çıkmadı. Windows 10'da böyle bir sorun yoktu. Windows 7'de sorun var. Yardımın için teşekkürler.

Crystal Disk mark ile Windows'un kurulu olduğu disk'in hızını kontrol etmelisin. Belki bir problem olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…