Superceo Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Oyun oynarken birden ekran siyah oldu ve sonrasında kapama tuşuyla kapadım ve artık ekran gelmiyor ve sistem açılmıyor. Daha önce de böyle bir sorunla karşılaşmıştım ve düzelmişti.
Oyun oynarken birden ekran siyah oldu ve sonrasında kapama tuşuyla kapadım ve artık ekran gelmiyor ve sistem açılmıyor. Daha önce de böyle bir sorunla karşılaşmıştım ve düzelmişti.
KS KS Superceo Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #11 Hocam şimdi fark ettimde anakart arızalı olduğunda ötmesi gerekmiyor mu Artı 0 Eksi
HRHakan Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #12 Superceo dedi: Hocam şimdi fark ettimde anakart arızalı olduğunda ötmesi gerekmiyor mu Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede olmuştu benim anakartım arızalanmıştı.Herhangi bir ötme sesine rastlamadım. Artı 0 Eksi
Superceo dedi: Hocam şimdi fark ettimde anakart arızalı olduğunda ötmesi gerekmiyor mu Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede olmuştu benim anakartım arızalanmıştı.Herhangi bir ötme sesine rastlamadım.