manirery
Hectopat
Daha fazla
CPU, Bellek gibi sekmelerin birine sağ tıkla açılan pencereden GPU işaretle gelecektir o zaman bakabilirsin ne kullanıyor.görev yöneticisinde gpu sekmesi bulunmuyor.
görev yöneticisinde gpu sekmesi bulunmuyor.Cpu kullanımına bakmak yerine cpu'yu bu kadar kullanan uygulama hangisi ona bakabilirsin.
CPU, Bellek gibi sekmelerin birine sağ tıkla açılan pencereden GPU işaretle gelecektir o zaman bakabilirsin ne kullanıyor.görev yöneticisinde gpu sekmesi bulunmuyor.
Merhaba, PC boşta iken %40-45 civarlarında GPU kullanımı oluyor. Normalde rahat oynayabildiğim oyunlarda kasmalar başladı. Malwarebytes, Kaspersky ve Windows Defender üstünden taramalar yaptım, hiçbir virüs bulunamadı. Sebebi nedir?
Merhaba, PC boşta iken %40-45 civarlarında GPU kullanımı oluyor. Normalde rahat oynayabildiğim oyunlarda kasmalar başladı. Malwarebytes, Kaspersky ve Windows Defender üstünden taramalar yaptım, hiçbir virüs bulunamadı. Sebebi nedir?
Denedim oldu teşekkür ederim. Daha öncesinde denemiştim tam yazıların üstüne sağ tıklamak gerekiyormuş. Wallpaper Engine bi anda kendini aşıp, %2-3 kullanırken %40 kullanmaya başlamış. Sisteminizde Wallpaper Engine varsa sizde bi kontrol edin isterseniz. Teşekkürler.CPU, Bellek gibi sekmelerin birine sağ tıkla açılan pencereden GPU işaretle gelecektir o zaman bakabilirsin ne kullanıyor.
Wallpaper Engine kendini aşmış hocam.Hangi uygulama kullanıyor GPU'yu?
Normal dostum. Wallpaper engine kullanır o kadar, indirdiğin video, animasyona göre de değişir.Denedim oldu teşekkür ederim. Daha öncesinde denemiştim tam yazıların üstüne sağ tıklamak gerekiyormuş. Wallpaper Engine bi anda kendini aşıp, %2-3 kullanırken %40 kullanmaya başlamış. Sisteminizde Wallpaper Engine varsa sizde bi kontrol edin isterseniz. Teşekkürler.
Wallpaper Engine kendini aşmış hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.