PC boştayken GPU %100 kullanımda

Mhg3436

Hectopat
Yer
Türkiye, İstanbul , Silivri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Meslek
Öğrenci
RAM
8x2 GB 3200 mhz CORSAIR
SSD veya HDD modeli
KINGSTON 1 TB M.2 SSD 2100 yazma
Ekran kartı
Asus RTX 4060
Anakart
Asus Prime A520M - K
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Arkadaşlar şu an sadece YT videosu izliyorum lakin GPU %100 kullanımda. PC'den yüksek sesler geliyor. Bunu ranch oynarken de yaşıyorum. 100 FPS filan alıyorum ama GPU %100 de. RAM'de boşta 10 GB kullanıyor.
Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim?

Ekran görüntüsü 2024-11-26 181618.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu an sadece YT videosu izliyorum lakin GPU %100 kullanımda. PC'den yüksek sesler geliyor. Bunu ranch oynarken de yaşıyorum. 100 FPS filan alıyorum ama GPU %100 de. RAM'de boşta 10 GB kullanıyor.

Eki Görüntüle 2360825
Mining virüsü olabilir mi? Kaspersky + Malwarebytes yazıyoruz aile technopat hekimliği olarak bu durumlarda.

Eki Görüntüle 2360825
Görev yöneticisinden en yüksek GPU kullanımına sahip uygulamayı kontrol eder misin?

Demek ki boşta değil, tarayıcın GPU ile çalışıyor olabilir. Görev çubuğunda sağ altta yukarı bakan oka tıkla 4 köseli gri simge göreceksin ona bakıp hangi uygulamaların ekran kartıyla çalıştığını kontrol et.

Görev yöneticisinden en yüksek GPU kullanımına sahip uygulamayı kontrol eder misin?
Hocam o kısmı bilmiyorum.

Mining virüsü olabilir mi? Kaspersky + Malwarebytes yazıyoruz aile technopat hekimliği olarak bu durumlarda.
Hocam Malwarebytes var ama beleş sürümü. Kaspersky yükleyeyim mi?

Malwarebytes ile bir tarat. Boştayken %100 değeri hiç normal değil.
Hocam tarattım sorun yok. Bir sorun çıkmadı

Hocam Malwarebytes var ama beleş sürümü. Kaspersky yükleyeyim mi?

Hocam tarattım sorun yok. Bir sorun çıkmadı
Bedava olması problem değil, mining virüsler çok yeni ve tehlikeli şeyler değiller - sadece gereksiz gpu kullanımıyla bilmediğin birilerine yardımcı olmana gerek yok.

Demek ki boşta değil, tarayıcın GPU ile çalışıyor olabilir. Görev çubuğunda sağ altta yukarı bakan oka tıkla 4 köseli gri simge göreceksin ona bakıp hangi uygulamaların ekran kartıyla çalıştığını kontrol et.

Bu arkadaşın dediğini yapar mısın gpu'nu kim kullanıyor görelim?

Görev Yöneticisi'nden en yüksek GPU kullanımına sahip uygulamayı kontrol eder misin?

Hocam Google chrom 4 GB RAM kullanıyor. GPU şu anda %10'a indi.

Bu arkadaşın dediğini yapar mısın gpu'nu kim kullanıyor görelim?
Hocam kusuruma bakmayın ben bu işlerden anlamıyorum biraz cahilim bu konuda. O yukarı bakan oka tıkladım ama ondan sonrasını anlamadım. @Mert Can Urcan ve @Megansi

Hocam kusuruma bakmayın ben bu işlerden anlamıyorum biraz cahilim bu konuda. O yukarı bakan oka tıkladım ama ondan sonrasını anlamadım. @Mert Can Urcan ve @Megansi
Görsel yükleyemiyorum sunucu hatası oluştur diyor. Siz oka bastığınızda üstte 4 köşeli gri ikon görmeniz gerek ona tıkladığınızda ekran kartınızın çalıştırdığı programlar çıkar.

Görsel yükleyemiyorum sunucu hatası oluştur diyor. Siz oka bastığınızda üstte 4 köşeli gri ikon görmeniz gerek ona tıkladığınızda ekran kartınızın çalıştırdığı programlar çıkar.
Hocam Görev Yöneticisinin simgesini görüyorum orada. Başka bir şey yok.

https://www.sordum.net/wp-content/uploads/2019/10/gorevcubugu_ikonlari_gizlenmesin.png hocam oradaki gri şey mi?

Mining virüsü olabilir mi? Kaspersky + Malwarebytes yazıyoruz aile Technopat hekimliği olarak bu durumlarda.

@Mert Can Urcan hocam Kaspersky indirdim tarattım ama sorun çıkmadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı