PC Building Simulator 2 neden Steam'e gelmedi?

286525

Hectopat
Sorum başlıktadır, Epic Games'e özel çıktığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama Steam'de çıkmaması bana göre büyük bir kayıp Steam'ın aktif kullanıcı sayısının Epic'i geçtiğine eminim Steam'de satışa koyulsaydı daha fazla satış yaparlardı bence.

Sorum başlıktadır, Epic Games'e özel çıktığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama Steam'de çıkmaması bana göre büyük bir kayıp Steam'ın aktif kullanıcı sayısının Epic'i geçtiğine eminim Steam'de satışa koyulsaydı daha fazla satış yaparlardı bence.
Kesinlikle daha çok satış yaparlardı. Şuan Epic games'te para verdiğim tek oyun Outlast ve Outlast 2. Ikisi toplam 11 TL, geri kalan kütüphanemdeki tüm oyunları ücretsiz aldım.

Evet, daha fazla satış olurdu. Fakat bir plartform ile anlaşmak direkt sıcak para demek. Üstelik bu anlaşmalar belli bir süreli oluyor.

Bir gün Steam'e de gelir.

Kesinlikle daha çok satış yaparlardı. Şu an Epic Games'te para verdiğim tek oyun Outlast ve Outlast 2. ıkisi toplam 11 TL, geri kalan kütüphanemdeki tüm oyunları ücretsiz aldım.

Ben hiç Epic Games'ten oyun satın almadım hep ücretsiz olan oyunları kütüphaneye eklerim ilgimi çeken oyun varsa indirir oynarım, hiç oyunda satın almadığım için Epic'ten PC Building Simulator 2 satın alasım gelmiyor.

Ben hiç Epic Games'ten oyun satın almadım hep ücretsiz olan oyunları kütüphaneye eklerim ilgimi çeken oyun varsa indirir oynarım, hiç oyunda satın almadığım için Epic'ten PC Building Simulator 2 satın alasım gelmiyor.
Bende öyle hocam aynı şekilde. Sadece şuan indirimde toplam 11 TL olduğunu görünce 2 Outlast oyununuda aldım. Şuan 11 TL'ye bir tane poğaça ve bir tane sakız alabilirsin poğaça 10 dakika zevk verir sakız yarım saat falan.
Aldığım outlast oyunu daha çok zevk verecek bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı