NVIDIA denetim masasında 3D ayarlarında Surround, PhysX yapılandırması bölümüne girin. İşlemci bölümünü ekran kartınız ne ise onu ayarlayın, uygula deyip çıkın:Onu da yaptım olmadı.
boot.config dosyasının içine o kodu yazınca çözülmüştü başka bir konuda. Bu büyük ihtimal genel bir sorun, aynı sorun hakkında konu açanlar çoğalmaya başladı.:Tamamdır, bir de alttaki mesajı deneyin bakalım.
Normal not defteri ile açılmıyor mu?boot.config'i vss ile açınca 2 hata vermekte.
Normal not defteri ile açılmıyor mu?
NVIDIA denetim masasında 3D ayarlarında Surround, PhysX yapılandırması bölümüne girin. İşlemci bölümünü ekran kartınız ne ise onu ayarlayın, uygula deyip çıkın:Onu da yaptım olmadı.
boot.config dosyasının içine o kodu yazınca çözülmüştü başka bir konuda. Bu büyük ihtimal genel bir sorun, aynı sorun hakkında konu açanlar çoğalmaya başladı.:NVIDIA denetim masasında 3D ayarlarında Surround, PhysX yapılandırması bölümüne girin. İşlemci bölümünü ekran kartınız ne ise onu ayarlayın, uygula deyip çıkın:
Eki Görüntüle 1186371
@PaLaaX işe yaramazsa daha fazla bilmiyorum, kusura bakmayın. Among Us'ta da aynı sorun vardı,boot.configdosyasının içine o kodu yazınca çözülmüştü başka bir konuda. Bu büyük ihtimal genel bir sorun, aynı sorun hakkında konu açanlar çoğalmaya başladı:
PC Building Simulator Unity hatası
Ben de sağ fotoğraftaki hatayı alıyorum ve oyun çöküyor. https://www.technopat.net/sosyal/konu/pc-building-simulator-unity-hatasi.1706493/www.technopat.net
Among Us da Unity oyun motorunu kullanıyor. Ondan onu örnek verdim.Verdun ve Tannenberg gibi Unity yapım oyunlarda oluyor bu.
Among Us da Unity oyun motorunu kullanıyor. Ondan onu örnek verdim.
Tamamdır. Sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum. Üstte söylediğim şeyler de işe yaramadıysa daha fazla fikrim yok, kusura bakmayın.Evet o örneği desteklemek için söyledim çünkü aynı hatayı aldım o oyunlarda.
Tamamdır. Sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum. Üstte söylediğim şeyler de işe yaramadıysa daha fazla fikrim yok, kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.