Çözüldü PC Building Simulator Unity hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PaLaaX

Decapat
Daha fazla  
Böyle bir hata alıyorum diğer forumda yardımcı olan olmadı.

Dosya Ekleri

• pcbsunityhata.png
    pcbsunityhata.png
    12,2 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Onu da yaptım olmadı.
NVIDIA denetim masasında 3D ayarlarında Surround, PhysX yapılandırması bölümüne girin. İşlemci bölümünü ekran kartınız ne ise onu ayarlayın, uygula deyip çıkın:

NVIDIA denetim masası.png

@PaLaaX İşe yaramazsa daha fazla bilmiyorum, kusura bakmayın. Among Us'ta da aynı sorun vardı, boot.config dosyasının içine o kodu yazınca çözülmüştü başka bir konuda. Bu büyük ihtimal genel bir sorun, aynı sorun hakkında konu açanlar çoğalmaya başladı.:

Onu da yaptım olmadı.
NVIDIA denetim masasında 3D ayarlarında Surround, PhysX yapılandırması bölümüne girin. İşlemci bölümünü ekran kartınız ne ise onu ayarlayın, uygula deyip çıkın:

NVIDIA denetim masası.png

@PaLaaX İşe yaramazsa daha fazla bilmiyorum, kusura bakmayın. Among Us'ta da aynı sorun vardı, boot.config dosyasının içine o kodu yazınca çözülmüştü başka bir konuda. Bu büyük ihtimal genel bir sorun, aynı sorun hakkında konu açanlar çoğalmaya başladı.:

Son düzenleme:
Çözüm

Eki Görüntüle 1186371

@PaLaaX işe yaramazsa daha fazla bilmiyorum, kusura bakmayın. Among Us'ta da aynı sorun vardı, boot.config dosyasının içine o kodu yazınca çözülmüştü başka bir konuda. Bu büyük ihtimal genel bir sorun, aynı sorun hakkında konu açanlar çoğalmaya başladı:

Verdun ve Tannenberg gibi Unity yapım oyunlarda oluyor bu.

Evet o örneği desteklemek için söyledim çünkü aynı hatayı aldım o oyunlarda.
Tamamdır. Sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum. Üstte söylediğim şeyler de işe yaramadıysa daha fazla fikrim yok, kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı