PC Building Simulator'de yıldız yükseltme

İşletim sistemi
Windows 10

n0n3nt1ty

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
mühendis
Arkadaşlar PC Building Simulator satın aldım ve oyuna başladım. Fakat biraz eğlenmek için internetten Save dosyası indirdim ve oldu. Fakat Save dosyasını oluşturan kişi belliki işini tam yapmamış ve yıldızlar düşmüş. Bunu yükseltmek istiyorum. Biraz oynadım ve herkese fazladan malzeme bile verdim fakat yıldız ve yorumlar değişmedi. Yıldızları nasıl yükseltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazladan malzeme vermenize gerek yok. Mesajdaki gizli içeriklere dikkat edin yeter. Mesela:
  • Bilgisayarım son zamanlarda çok yavaş çalışıyor: Virüs taraması yap
  • Bilgisayar çok tozlu, bu normal mi: Bilgisayarı temizle
  • Geçen gün bir bilgisayarda siyah renk kablolar görmüştüm, çok güzellerdi: Kabloları siyah renk olanlarla değiştir
  • Arkadaşımda MSI ürün var ve harika olduklarını söylüyor: Her ne alacaksan MSI al
  • İkinci el parçalar daha ucuz olabilir ama beni endişelendiriyor: Daima sıfır ürün kullan
Bunlar dışında özellikle işlemci değişiminden sonra termal macun uygulaması gibi şeyleri unutma. Sana belirttikleri bütçeyi de aşma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…