PC çalışırken görüntü ve klavye mouse gitti

eceakkuş

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayar çalışırken masaüstünde iken görüntü gitti. Klavye ve mouse de ışıklar gitti ekran kartı kablosunu çıkartım taktım acaba temassızlık olabilir mi acaba diye görüntü yine gelmedi en son çare PC kapattım açtım tuşundan kasadan ondan sonra geldi görüntü PSU m yeni değişti garantiden acaba anakart ekran kartı PSU'dan olabilir mi sorun kernel Power hatası yazıyor olay görüntüleyicisi? Yardımcı olabilir misiniz?

@Murat5038.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın atmış oldugu programı kurdum ve güç testine soktum ekran kartı ve işlemci %100 yükde çalışırken birden görüntü gitti.
Benim burdan çıkarmış olduğum sonuç benim kasada ciddi hava sirkilasyon sorunu var şuan aşırı sıcaklık gösteriyor bu yüksek fps li oyunlarda arada yapıyordu yan kapak açmak durumunda kalıyordum sistem r5 2600 asus rx 580 msı b450m a pro max güç kaynağım silver stone 700w80+bronze yani sistem stabil çalışıyor hava akımı olmadıgı için korumaya alıyor diye düşünüyorum.
Sistem yük altındayken sıcaklık değerleri nasıldı? Siyah ekran sorunu yaşıyor olabilirsiniz. [Rehber] AMD Ekran Kartlarında Siyah Ekran Hatası - Technopat Sosyal Attığım konuyu bir inceleyin. Eğer çözüm olmaz ise attığım konu üzerinden yazabilirsiniz.

Sistem yük altındayken sıcaklık değerleri nasıldı? Siyah ekran sorunu yaşıyor olabilirsiniz. [Rehber] AMD Ekran Kartlarında Siyah Ekran Hatası - Technopat Sosyal Attığım konuyu bir inceleyin. Eğer çözüm olmaz ise attığım konu üzerinden yazabilirsiniz.
Şimdi yan kapak açtım ve dışardan müdahale ile vantiltör bağladım birde şimdi bakıcam.
@07alone07 Evet yan kapak açık dışardan sogutma ile müdahale var Ekran kartı yinede 95 c olunca kendini korudu ve kapandı kasa çalışıyor bilgisayar görüntüyü kesiyor yani ciddi sogutma ile alakalı diye düşünyorum. Birde sizin attınız konuyu inceleyip tekrar test edicem.

Son düzenleme:
Şimdi yan kapak açtım ve dışardan müdahale ile vantiltör bağladım birde şimdi bakıcam.
@07alone07 Evet yan kapak açık dışardan sogutma ile müdahale var Ekran kartı yinede 95 c olunca kendini korudu ve kapandı kasa çalışıyor bilgisayar görüntüyü kesiyor yani ciddi sogutma ile alakalı diye düşünyorum. Birde sizin attınız konuyu inceleyip tekrar test edicem.
95 derece çok yüksek bir sıcaklık. Undervolt ve fan ayarı yapabilirsin ekran kartı için. Konu sahibinin konusundan da uzaklaşmamak adına benim attığım konu üzerinden konuşabiliriz. Çünkü konu sahibinin hatası farklı bir hata gibi gözüküyor.

Benim yakın arkadaşımda aynı hatayı almıştı ilk başta psu kaynaklı düşündük çünkü power hatası ancak sonrasında uyumsuz windows sürümü yüklediğinden kaynaklı olduğunu anlayıp güncel windows yükledik ve hata çözüldü isterseniz deneyebilirsiniz format atmayı.
Ek olarak:
bu konuya göz atabilirsiniz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı