PC Chrome'da donuyor

Makaleler
9
Yer
Ankara🥀
Genelde Chrome'dayken donuyor yaklaşık 11-12 yıllık bir PC donması normal mi?

Avira anti virüs Free ile tarama yapınca temiz çıktı PC.

Donduktan sonra aradan 1saat geçse bile düzelmiyor bu donmanın olmaması için ne yapmalıyım bir çözüm var mı?

Ha bir de mouse umun ışığı yanıyor ancak hareket etmiyor.

Klavyenin kablosunu soldaki girişe takınca çalışmıyor sağdakine takınca çalışıyor orada da yer yok soldaki giriş çalışıyor mu diye mouse u taktım oda bu hale geldi çözümü var mı?
Çözebilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde Chrome'dayken donuyor yaklaşık 11-12 yıllık bir PC donması normal mi?

Avira anti virüs Free ile tarama yapınca temiz çıktı PC.

Donduktan sonra aradan 1saat geçse bile düzelmiyor bu donmanın olmaması için ne yapmalıyım bir çözüm var mı?

Ha bir de mouse umun ışığı yanıyor ancak hareket etmiyor.

Klavyenin kablosunu soldaki girişe takınca çalışmıyor sağdakine takınca çalışıyor orada da yer yok soldaki giriş çalışıyor mu diye mouse u taktım oda bu hale geldi çözümü var mı?
Çözebilen var mı?
Mouse durumunu bilmiyorum ancak Chrome'da donması, özellikle videolarda sorun yaşaman, çok normal. Onun yerine internete eski bilgisayarlar için tarayıcılar yazarak önerilere bakabilirsin. Benim de eski bir bilgisayarım var ve Opera GX kullanmaya başladım, yine küçük donmalar olabiliyor ama çok daha az.

Mouse durumunu bilmiyorum ancak Chrome'da donması, özellikle videolarda sorun yaşaman, çok normal. Onun yerine internete eski bilgisayarlar için tarayıcılar yazarak önerilere bakabilirsin. Benim de eski bir bilgisayarım var ve Opera GX kullanmaya başladım, yine küçük donmalar olabiliyor ama çok daha az.

Dostum bende donup kalıyor geri gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı