Kardeş, sisteminin ekran kartından ibaret olması güzel.Mesela gtays virussuz bir mod yuklerkerken virüs algılayıp modu kurmama engele oluyor
Kardeşim tamam
Ekran kartı 6650rx
Windows 10
Obs stüdyo steam epic gta 5 cs2 open 4 rockstar
Bilgisayara gta için virüs olmayan herkesin kullandığı modlari indirmeye çalışıyorum
Normal müzik falan dinliyorum yani sadece ailecek kullanıyoruz
Virüs taramasından defedender ile yaptım
Birde bazı uygulamaların simgesi böyle oldu
Puawin32 diye bir dosya var
Böyle bir yere varılmaz. Şu maddeleri tek tek cevaplarsan bir yerlere varılır:Aynı değişen bir şey yok pc çok iyi ama yavaşlamaya da başladı
Evet yaptım
Mesela gtays virussuz bir mod yuklerkerken virüs algılayıp modu kurmama engele oluyorGörev yöneticisinden, boşta işlemci kullanım yüzdesine bakar mısın?
Kardeşim tamamBöyle bir yere varılmaz. Şu maddeleri tek tek cevaplarsan bir yerlere varılır:
- Sistem özelliklerin veya bilgisayarının marka modeli nedir?
- İşletim sistemin nedir?
- Bilgisayarda hangi programlar var, oyunlar var?
- Bilgisayara neler indiriyorsun?
- Ne tip sitelere giriyorsun, senden başka kullanan var mı?
- Virüs taramasını Windows Defender dışında Kaspersky ve Malwarebytes veya benzeri bir programla mı yaptın? Yapmadıysan önce onu yap.
Puawin32 diye bir dosya varWindows Defender'da, virüs olarak algılanan herhangi bir dosya var mı?
Eğer oyle olduysa sebebi silinmiş olması olabilir.Mesela gtays virussuz bir mod yuklerkerken virüs algılayıp modu kurmama engele oluyor
Kardeşim tamam
Ekran kartı 6650rx
Windows 10
Bilgisayara gta için virüs olmayan herkesin kullandığı modlari indirmeye çalışıyorum
Tamam deniycem bir de bilgisayarım birden yavaş açılmaya başlaması nedenEğer oyle olduysa sebebi silinmiş olması olabilir.
Virüssüz modu indirmeye çalışırken virüs algılamasıda normal. Vieustotale at bakalım.
Ve engelleyebilirsin. Bu bilgisayarda hata verdiği anlamına gelmiyor.
Birde uygulamalar açılıyor fakat sadece simgeleri öyleEğer oyle olduysa sebebi silinmiş olması olabilir.
Virüssüz modu indirmeye çalışırken virüs algılamasıda normal. Vieustotale at bakalım.
Ve engelleyebilirsin. Bu bilgisayarda hata verdiği anlamına gelmiyor.
Kardeş, sisteminin ekran kartından ibaret olması güzel.Mesela gtays virussuz bir mod yuklerkerken virüs algılayıp modu kurmama engele oluyor
Kardeşim tamam
Ekran kartı 6650rx
Windows 10
Puawin32 diye bir dosya var
Kardeş, sisteminin ekran kartından ibaret olması güzel.
Windows 10'da HEIC dosyaları, Windows 11'de de yanlış hatırlamıyorsam codec ister, arayıp bulman gerek - 2 yıl öncesine kadar ücretsizdi, forumda bir yerlerde var linki hala.
OBS Studio ücretsiz tamam. Steam ve Epic üzerinden oyunlar tamam. Lisanssız, kırık, korsan oyun varsa onların güvenilir yerlerden olması gerek.
Puawin32 için şöyle bir hikaye var, sen Kaspersky ve Malwarebytes ile taramadan geçme, dün de başkası benzer aileden bir Pua serisiyle uğraşmış, sağ üstteki mercek arama yeri güzel sonuçlar verdi.
Kardeş, sisteminin ekran kartından ibaret olması güzel.
Windows 10'da heıc dosyaları, Windows 11'de de yanlış hatırlamıyorsam codec ister, arayıp bulman gerek - 2 yıl öncesine kadar ücretsizdi, forumda bir yerlerde var linki hala.
OBS Studio ücretsiz tamam. Steam ve Epic üzerinden oyunlar tamam. Lisanssız, kırık, korsan oyun varsa onların güvenilir yerlerden olması gerek.
Puawin32 için şöyle bir hikaye var, sen Kaspersky ve Malwarebytes ile taramadan geçme, dün de başkası benzer aileden bir Pua serisiyle uğraşmış, sağ üstteki mercek arama yeri güzel sonuçlar verdi.
Uygulamalarla ilgili değil, muhtemel bir iphone telefondan atılmış fotoğraf görseli var heic olarak - başka görsel attığını göremiyorum.Hayır bütün oyunlar orijinal tamam dediğin uygulamaların birinden tarayacağım
Bir de atigim resimde neden uygulamaların oyle olduğuna yanıt verebilir misin?
Uygulamalarla ilgili değil, muhtemel bir iPhone telefondan atılmış fotoğraf görseli var heic olarak - başka görsel attığını göremiyorum.
Sen önce Kasp ve Malw ile temizliğini yap, neler düzelecek bakılır. Biraz da dilimize özen gösterirsen güzel olur.Yok evet o bir fotoğraf fakat bazı uygulamalrın simgekeir oyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.