BlackBang Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 110 Makaleler 1 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2014 #1 Bilgisayarım çok uzun sürede açılıyor, sorunu çok uzun süre aradım en sonunda buldum sorun bu üç şey. Gördüğünüz gibi üçü de çok geç açılıyor, PSU'da bir sorun olabilir mi? ya da daha önce rastlayan bir arkadaşımız varsa çözümü söyleyebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2014
Bilgisayarım çok uzun sürede açılıyor, sorunu çok uzun süre aradım en sonunda buldum sorun bu üç şey. Gördüğünüz gibi üçü de çok geç açılıyor, PSU'da bir sorun olabilir mi? ya da daha önce rastlayan bir arkadaşımız varsa çözümü söyleyebilir mi?
BlackBang Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 110 Makaleler 1 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2014 #3 Windows 7 64bit.
BlackBang Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 110 Makaleler 1 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2014 #5 tamam da sorun ne?
Rostamenas Hectopat Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2014 #6 Msconfig önyükleme sekmesinde sağ altta zaman aşımı var. Değeri 30 dur onu 10 yaparsan belki bi faydası olabilir. Tam emin değilim ama. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2014
Msconfig önyükleme sekmesinde sağ altta zaman aşımı var. Değeri 30 dur onu 10 yaparsan belki bi faydası olabilir. Tam emin değilim ama.
BlackBang Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 110 Makaleler 1 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2014 #7 Rostamenas dedi: msconfig önyükleme sekmesinde sağ altta zaman aşımı var değeri 30 dur onu 10 yaparsan belki bi faydası olabilir tam emin değilim ama Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. İşe yaramadı, söylemeyi unuttum birde pc açılışında ''hoş geldiniz'' yazısından önce siyah ekran çıkıyor yaklaşık 30 saniye sürüyor.
Rostamenas dedi: msconfig önyükleme sekmesinde sağ altta zaman aşımı var değeri 30 dur onu 10 yaparsan belki bi faydası olabilir tam emin değilim ama Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. İşe yaramadı, söylemeyi unuttum birde pc açılışında ''hoş geldiniz'' yazısından önce siyah ekran çıkıyor yaklaşık 30 saniye sürüyor.
Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2014 #8 22 saniye mi? Benim bilgisayar 3 dakikada açılır 5 dakikada kendine gelir. HDD Eskidi diye performans düşüşü var heralde.
22 saniye mi? Benim bilgisayar 3 dakikada açılır 5 dakikada kendine gelir. HDD Eskidi diye performans düşüşü var heralde.
BlackBang Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 110 Makaleler 1 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2014 #9 Silinen üye dedi: 22 saniye mi? Benim bilgisayar 3 dakikada açılır 5 dakikada kendine gelir. HDD Eskidi diye performans düşüşü var heralde. Genişletmek için tıkla... Eskiden 30-40 saniyede açılıyordu şimdi 1,5-2 dakika sürüyor ayrıca başlangıçta bir siyah ekran var.
Silinen üye dedi: 22 saniye mi? Benim bilgisayar 3 dakikada açılır 5 dakikada kendine gelir. HDD Eskidi diye performans düşüşü var heralde. Genişletmek için tıkla... Eskiden 30-40 saniyede açılıyordu şimdi 1,5-2 dakika sürüyor ayrıca başlangıçta bir siyah ekran var.
Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2014 #10 Silinen üye dedi: Hemen deniyorum. İşe yaramadı, söylemeyi unuttum birde pc açılışında ''hoş geldiniz'' yazısından önce siyah ekran çıkıyor yaklaşık 30 saniye sürüyor. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda format atmadıysanız Win 8.1 64 bite geçin. Eğer ben asla Win 8 kullanmam derseniz Win 7 kurun o sizin tercihiniz. Ama 1 sene olduysa temiz bir format atın kesin çözüm.
Silinen üye dedi: Hemen deniyorum. İşe yaramadı, söylemeyi unuttum birde pc açılışında ''hoş geldiniz'' yazısından önce siyah ekran çıkıyor yaklaşık 30 saniye sürüyor. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda format atmadıysanız Win 8.1 64 bite geçin. Eğer ben asla Win 8 kullanmam derseniz Win 7 kurun o sizin tercihiniz. Ama 1 sene olduysa temiz bir format atın kesin çözüm.