Çözüldü Pc Çok Uzun Sürede Açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BlackBang

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Sivas
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarım çok uzun sürede açılıyor, sorunu çok uzun süre aradım en sonunda buldum sorun bu üç şey.

Gördüğünüz gibi üçü de çok geç açılıyor, PSU'da bir sorun olabilir mi? ya da daha önce rastlayan bir arkadaşımız varsa çözümü söyleyebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Msconfig önyükleme sekmesinde sağ altta zaman aşımı var. Değeri 30 dur onu 10 yaparsan belki bi faydası olabilir. Tam emin değilim ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
msconfig önyükleme sekmesinde sağ altta zaman aşımı var değeri 30 dur onu 10 yaparsan belki bi faydası olabilir tam emin değilim ama

Hemen deniyorum.

İşe yaramadı, söylemeyi unuttum birde pc açılışında ''hoş geldiniz'' yazısından önce siyah ekran çıkıyor yaklaşık 30 saniye sürüyor.

22 saniye mi? Benim bilgisayar 3 dakikada açılır 5 dakikada kendine gelir. HDD Eskidi diye performans düşüşü var heralde.

22 saniye mi? Benim bilgisayar 3 dakikada açılır 5 dakikada kendine gelir. HDD Eskidi diye performans düşüşü var heralde.

Eskiden 30-40 saniyede açılıyordu şimdi 1,5-2 dakika sürüyor ayrıca başlangıçta bir siyah ekran var.

Hemen deniyorum.

İşe yaramadı, söylemeyi unuttum birde pc açılışında ''hoş geldiniz'' yazısından önce siyah ekran çıkıyor yaklaşık 30 saniye sürüyor.
Yakın zamanda format atmadıysanız Win 8.1 64 bite geçin. Eğer ben asla Win 8 kullanmam derseniz Win 7 kurun o sizin tercihiniz. Ama 1 sene olduysa temiz bir format atın kesin çözüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…